Prin canale, la vânătoare de tablouri furate

image
Aurolacii de la Gara de Nord

Război în toată regula la Gara de Nord, prin canalele în care se adăpostesc aurolacii. Poliţiştii voiau să-i scoată la lumină, oamenii străzii nu se dădeau plecaţi. Totul într-o acţiune bine organizată, în căutarea mai multor tablouri furate din casa unor francezi.

Sprayuri lacrimogene, aurolac, ţipete, îmbrânceli, leşinuri, intrare în forţă. Aşa se poate descrie atmosfera din cea mai cunoscută zonă rău-famată a Capitalei, în dimineaţa zilei de ieri.

Şi totul s-a prelungit până la orele amiezii, când poliţiştii au terminat acţiunea. Aceştia veniseră să caute tablourile şi icoanele furate dintr-o locuinţă din Bucureşti.

Principalii suspecţi în acest caz, în care prejudiciul este însemnat, după cum spun autorităţile, sunt oamenii străzii care-şi fac veacul în canalele din zona Gării de Nord.

Forţele de ordine au adus chiar un excavator care a săpat în jurul canalului

simeon stalpnicul png
Aurolacii de la Gara de Nord

Poliţiştii au avut nevoie şi de ajutorul trupelor speciale, ştiută fiind firea recalcitrantă a oamenilor străzii. Nici unul nu a vrut să iasă din „casă" de bună voie, toţi au fost scoşi cu forţa. Mai mult, i-au stropit pe poliţişti cu aurolac, doar-doar or scăpa de aceştia. Victimă a căzut un bărbat care venise să-i convingă pe oamenii străzii să-i asculte pe poliţişti.

Alexandru Ivan, voluntar în cadrul organizaţiei „Concordia", a fost stropit în ochi cu aurolac şi a ajuns la spital cu arsură corneo-conjunctivală. Alte cinci persoane au fost duse la spital, acuzând stări de leşin. Poliţiştii au găsit, în cele din urmă, mai multe tablouri şi icoane şi au dus la secţia de poliţie opt indivizi pentru amprentare. Doi dintre aceştia, fiind minori, au fost trimişi la centrul Pinochio.   

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
drumuri radiale foto fb nicusor dan
madalina craiu din clanul foto pro tv jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati