Principesa Margareta, candidatul PSD la prezidențiale? Cum ar fi?

simeon stalpnicul png
Foto: arhivă personală

Jurnalistul de televiziune Marilena Rotaru, publicist și romancier român, a aruncat bomba în spațiul public. Conform acesteia, principesa Margareta a României ar urma să fie desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019. Marilena Rotaru explică pe Facebook și motivul acestei înțelegeri.

Informație pe surse obținută de realizatoarea de programe culturale Marilena Rotaru. Jurnalistul TVR spune pe Facebook că principesa Margareta va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale de anul viitor. Iată mesajul acesteia, postat pe contul de socializare:

simeon stalpnicul png

Marilena Rotaru susține că principesa ar accepta stindardul PSD în schimbul promovării și aprobării legii statutului Casei Regale. Conform documentului, respins anterior de guvern, Familia Regală dorește recunoașterea poziția de șef al Casei Regale și asimilarea acesteia, din punctul de vedere al protocolului, cu cea de șef de stat.

Marilena Rotaru a realizat o serie de documentare de excepție la TVR („Memoria exilului românesc”), documentare și interviuri despre și cu Regele Mihai I și alți membri ai Casei Regale. Din 2012 realizează împreună cu Camelia Csiki și Bogdan Șerban Iancu emisiunea „Ora Regelui”, difuzată de TVR 1.

În 2015, însă, a fost îndepărtată din echipă, ca urmare a dezvăluirii în public a unor discuții private avute cu principesa Margareta.

„Certitudinile mele au durat puțin. Am căzut într-o capcană din care m-am trezit repede. Am pus cap la cap o serie de lucruri, inclusiv că am fost scoasă de la 'Ora Regelui' de către Familia Regală. (...) În 2015, am văzut o postare oribilă la adresa Regelui Mihai care a declanșat postarea mea pe care, în aceeași zi, am și șters-o. Am șters-o atât de repede pentru că m-a sunat Principesa Margareta și mi-a ordonat să o șterg spunându-mi: 'da, trebuia să ziceți aceste lucruri, dar pe surse, nu că eu vi le-am spus'. Mi-am dat seama de multe lucruri. Căzusem într-o capcană, dar imediat mi-am revenit”, declara Marilena Rotaru, anul trecut, pentru Antena 3.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
image png
Anamaria prodan captura video webp
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg