Prins sub apă, în maşina morţii

simeon stalpnicul png

Fatalitate. A derapat, a rupt parapeţii din beton, a plonjat în Lacul Floreasca şi a rămas în apă, încadrat cu maşina între doi stâlpi. Chiar dacă a mai trăit, cel mai probabil, câteva minute, bucureşteanul George Aurelian Alexandru (36 de ani) nu a avut nici o şansă să iasă din maşină. A murit înecat, blocat în autoturism.

„Am crezut că e cutremur", le-a spus poliţiştilor o angajată a Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, care se afla în ghereta instituţiei, în imediata apropiere a locului unde bărbatul a plonjat în apă.

Ora 14.30. Scafandrii au început căutările

simeon stalpnicul png

Când a ieşit să vadă ce s-a întâmplat, femeia a rămas înmârmurită. Chiar sub ochii ei, o maşină de culoare roşie dispărea încet-încet în lac.

A sunat imediat la 112, la ora 13.30, iar în câteva minute poliţiştii, pompierii şi salvarea au împânzit zona. Când au coborât în apă, scafandrii şi-au dat seama că este vorba despre o victimă, un bărbat, care a încercat să iasă din maşină, dar nu a putut. Un picior îi rămăsese blocat între scaun şi pedale.

Nici scafandrii nu au reuşit să deschidă autoturismul, ci l-au scos din apă cu ajutorul unei macarale.

Ora 16.30. Maşina a fost scoasă din apă

simeon stalpnicul png

„Apa foarte rece, vizibilitatea zero şi poziţia deosebit de incomodă a maşinii au făcut misiunea foarte dificilă", a spus scafandrul Alexandru Ionescu la finalul misiunii care a durat două ore.

Când a fost scoasă maşina din apă, corpul bărbatului atârna pe portiera din dreapta, jumătate afară şi jumătate în interior. Cert este că nu a murit în urma impactului, ci luptând să iasă din maşină.

A rupt două rânduri de parapeţi

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30. Poliţiştii spun că George Aurelian Alexandru circula cu o viteză mare, de cel puţin 100 kilometri la oră. Întrucât deasupra apei se formase deja mâzgă, maşina, o Skoda Octavia, a derapat, a rupt bariera din tablă şi parapetul din beton, apoi a plonjat în lac.

După trei ore, autoturismul a fost scos la suprafaţă, cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.

Mai citeşte:

IMAGINI ŞOCANTE! O maşină s-a scufundat în Lacul Floreasca: Un bărbat de 36 de ani a murit înecat

simeon stalpnicul png
cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg