Prinţul Nicolae a primit o maşină de 32.000 de euro


    Tânărul a testat autoturismul  primit cadou, un Mini Cooper S (Fotografii: Automobile Bavaria / arhivă personală)
Tânărul a testat autoturismul primit cadou, un Mini Cooper S (Fotografii: Automobile Bavaria / arhivă personală)

La doar două zile de la sosirea sa în România, Principele Nicolae (27 de ani), nepotul Regelui Mihai, a şi ieşit în public. Mai întâi, la lansarea cărţii "Maşinile Regelui", după care a participat la Bavaria Fest, unde a primit o maşină de peste 32.000 de euro.

Tânărul principe, fiul celei de-a doua fiice a Regelui Mihai, Elena, a sosit, miercuri, în România pentru a se stabili definitiv aici. Nici nu a ajuns bine că a şi început să preia o parte din activităţile publice ale Casei Regale.

Astfel, Alteţa Sa a participat vineri, alături de mătuşa sa, Principesa Margareta, şi de Principele Radu, la o lansare de carte.

simeon stalpnicul png

Este vorba despre "Maşinile Regelui", o lucrare semnată chiar de Principele Radu, care arată pasiunea Regelui pentru automobilism.

Se pare că această pasiune a Regelui a fost moştenită şi de nepotul său, Nicolae, care, sâmbătă, a făcut cea de-a doua ieşire în public, la Bavaria Fest, eveniment organizat de Automobile Bavaria, Furnizor al Casei Regale.

Vineri, a participat la lansarea cărţii “Maşinile Regelui”

simeon stalpnicul png

Aici, principele a primit un Mini Cooper S, în valoare de 32.212 de euro. Modelul ales de Nicolae are transmisie automată Steptronic, motor 1,6 cmc, 184 CP şi atinge viteza maximă 228 km/oră.

„Este amuzant de condus, este rapidă, confortabilă, perfectă pentru Bucureşti", a spus Principele Nicolae.

Hagi, posesorul primului BMW Seria 7 din România

La fel de norocos ca Principele Nicolae este şi fostul mare fotbalist, Gheorghe Hagi (47 de ani), pentru că, în cadrul aceluiaşi eveniment, el a primit primul BMW Seria 7 LCI din România, o maşină care costă 105.793 de euro.

simeon stalpnicul png

Modelul ales de Hagi este 740d xDrive, cu motor de 3 litri Diesel, tracţiune integralăxDrive, cu 313 cp, viteza maximă 250 km/h.

simeon stalpnicul png

Maşina poate atinge 100 km/h în 5,4 secunde. "Este elegantă şi îmi oferă confortul şi siguranţa ideale pentru familia mea.

Este explozivă, aşa cum eram în tinereţe, şi puternică, perfectă pentru un bărbat matur, cu familie, aşa cum sunt acum", a spus Hagi.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
cub theo rose anghel damian png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg