Procurorul de la Tribunalul București: «Nu am fost anunțați că Mario Iorgulescu va fi dus în Italia»


    Gino Iorgulescu și-a scos fiul, pe Mario Iorgulescu, din țară
Gino Iorgulescu și-a scos fiul, pe Mario Iorgulescu, din țară

Este suspect într-un dosar de ucidere din culpă, dar a fost scos din țară. Mario Iorgulescu a fost transferat de familie de la Spitalul Elias, din Capitală, la o clinică din Italia. Totul a fost făcut pe la spatele procurorilor, care au aflat abia după ce tânărul plecase.

Familia lui Mario Iorgulescu (24 de ani) pare că sfidează autoritățile. Fără să anunțe sau să ceară acordul procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, aceasta l-a scos din Spitalul Elias și l-a dus în Italia. Nici măcar conducerea clinicii medicale nu a anunțat procurorul.

Procurorii așteaptă să fie anunțați în scris despre plecarea lui Mario Iorgulescu

”Dosarul de urmărire penală nu mai este in rem, ci in persona. Săptămâna trecută s-a încercat audierea lui, dar nu s-a reușit. Nu ni s-a spus înainte despre plecarea suspectului în Italia, ci post facto. Astăzi, am aflat și noi. Așteptăm ca Spitalul Elias să ne informeze în scris asupra acestui aspect și vom reveni public cu un comunicat de presă referitor la legalitatea plecării din țară”, au precizat pentru Click! reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

„În cursul dimineții de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, a anunțat Silvius Negoiţă, purtător de cuvânt al Spitalului Elias.

Drogat și băut, Mario Iorgulescu a ucis un om

Mario Iorgulescu  a fost internat în urmă cu două săptămâni, la Spitalul Elias, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Pe 8 septembrie, el a intrat cu bolidul pe care îl conducea, cu 240 km/h, într-o altă maşină condusă regulamentar de un alt tânăr de 24 de ani. Era beat și drogat, după cum arată raportul toxicologic.

Din impact, tânărul, tatăl a doi copii a murit. Cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/mama-lui-mario-iorgulescu-rabufnit-pe-facebook-se-rezolva-ceva-prin-moartea-lui

https://www.click.ro/news/national/mario-iorgulescu-parasit-spitalul-elias-va-fi-tratat-strainatate

https://www.click.ro/news/social/cum-aflat-si-ce-stie-fiica-lui-dani-vicol-victima-lui-mario-iorgulescu-despre-moartea

cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg