Procurorul din Caracal și trei polițiști, puși sub învinuire pentru abuz în serviciu

image
Procurorul din Caracal, Cristian Popescu, va fi pus sub învinuire alături de trei poliţiştiFoto: Arhiva Click!

Noi capete cad în cazul dosarului Caracal! Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub învinuire de către procurorii Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, alături de trei poliţişti.

 Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) va începe săptămâna viitoare urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi ale altor trei poliţişti, în cazul din Caracal, potrivit Mediafax.  În august, Cristian Ovidiu Popescu a fost suspendat din funcţie. El nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a anunțat că a declinat Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie cauza privind modul în care structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în cazul Alexandrei Măceşanu.

Pe 29 august, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fost audiat aproximativ cinci ore la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ) în dosarul privind maniera cum procurorii şi poliţiştii au instrumentat cazul Caracal, iar pe 7 august, fostul adjunct din IPJ Olt Nicolae Alexe s-a prezentat la Secţie, fiind audiat audiat aproape 6 ore.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
BeFunky collage (22) jpg
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
Alina Parnescu face carieră în muzica populară FOTO Arhivă personală A.P.
Alexandru Muraru/ Facebook
image
image
image
image
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay