Profesorul care a agresat sexual o elevă de 9 ani într-o școală din București a fost arestat

Ultima actualizare:

    Foto Protv
Foto Protv

Profesorul de sport în vârstă de 40 de ani a fost acuzat că ar fi agresat sexual o elevă de 9 ani la o școală particulară din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform Protv. Bărbatul de origine turcă ar fi agresat eleva în urmă cu o săptămână, însă mama fetiței a aflat abia vineri dimineată și a anunțat imediat poliția care a luat măsurile necesare.

Profesorul de sport a fost reținut de poliție după șapte ore de audieri, și în cele din urmă, el a primit un mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile. 

″În timpul programului şcolar din data de 23 martie, vineri. La finalul orei de sport domnul profesor a invitat-o să îi ofere chec şi dânsul a mers către un depozit. Dânsul a căutat între cutii, nu a găsit checul şi s-a apropiat de ea, i-a şoptit ceva ureche, a pipăit-o în zona intimă şi i-a dat pantalonii jos”, a declarat mama fetei.

Mama fetiței a explicat faptul că după ce a dat ochii din nou cu profesorul ei, fiica ei s-ar fi ascuns și i-ar fi povestit totul învățătoarei ei care a luat atitudine imediat.

Profesorul ar fi chemat-o pe micuța elevă într-o cameră de lângă sala de sport pentru a-i oferi dulciuri, iar ea ar fi acceptat. Direcțiunea școlii i-au mărturisit mamei faptul că ar fi o tradiție oferirea de recompense dulci copiilor pentru rezultatele bune. Mama elevei însă nu a fost de aceeași părere, precizând faptul că nu are nimic împotrivă cu recompensele, dar nu intr-un depozit ascuns.

“Spun că oferirea dulciurilor este o tradiție în şcoală, iar eu le-am spus că este cu totul în regulă să oferi dulciuri ca recompensă, dar nu într-un depozit”, a mai spus mama fetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net