Profilul rom├ónului care se ┬źlupt─â┬╗ cu banca

15 mai 2019
image

Mul╚Ťi rom├óni sunt nemul╚Ťumi╚Ťi de serviciile b─âncilor, ├«ns─â nu to╚Ťi ├«╚Öi caut─â dreptatea. Cei mai mul╚Ťi clien╚Ťi care le fac reclama╚Ťii ╚Öi sper─â s─â-╚Öi rezolve problemele sunt b─ârba╚Ťii cu v├órste cuprinse ├«ntre 31 ╚Öi 40 de ani ╚Öi care locuiesc ├«n Bucure╚Öti. Acesta este profilul consumatorului care se adreseaz─â Centrului de Solu╚Ťionare Alternativ─â a Litigiilor ├«n domeniul Bancar (CSALB).

Num─ârul femeilor care se adreseaz─â Centrului este ├«n u╚Öoar─â cre╚Ötere comparativ cu rezultatele din anul trecut (42% fa╚Ť─â de 40% ├«n 2018). Aproape 65% dintre cei care se adreseaz─â Centrului sunt solicitan╚Ťi din r├óndul popula╚Ťiei active, de la ora╚Ö, cu v├órste cuprinse ├«ntre 31 ╚Öi 60 de ani. ├Äntre ianuarie 2018- aprilie 2019 au fost depuse 1.909 de cereri, din care 70% pentru credite de nevoi personale, ├«n timp ce creditele ipotecare sunt aduse ├«n discu╚Ťie ├«n 30% dintre cazurile care au ca obiect creditele bancare. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg