Puştoaică de a şaptea, violată de doi colegi de şcoală în timpul orelor

Ultima actualizare:

    Fata de 14 ani ar fi fost agresată sexual pe o păşune
Fata de 14 ani ar fi fost agresată sexual pe o păşune

S-a învoit în timpul orei de desen ca să bea apă şi s-a trezit agresată sexual pe o păşune din apropierea şcolii! Acest episod incredibil s-a petrecut vineri, la Şcoala Generală din Iveşti (Vaslui). Fata de 14 ani a fost violată de doi colegi de şcoală, iar Poliţia şi Inspectoratul Şcolar din Vaslui au declanşat o anchetă.

Drama elevei de clasa a şaptea s-a consumat la Şcoala Generală din Iveşti. Familia a reclamat că fata, în vârstă de 14 ani, a fost violată de doi colegi de şcoală, în timpul orelor de curs.”Am fost sesizat la numărul de urgenţă 112 de mama unei minore de 14 ani că, în timpul unei pauze, fiica sa a fost luată de doi colegi, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 16 ani, şi dusă pe o păşune, unde ar fi fost violată. Acolo ar fi fost chemaţi şi alţi doi tineri, de 18 ani, care însă nu au participat la agresiunea sexuală, fiind doar martori”, a precizat comisarul Ştefan Sofronie, de la Inspectoratul Judeţean de Vaslui. Şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui au declanşat o anchetă, astfel că la şcoala din Iveşti au fost trimişi consilieri de la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, pentru a discuta atât cu victima, cât şi cu cei doi agresori.

Puştoaica de 14 ani s-a învoit în timpul orei de desen, pentru a merge să bea apă, şi nu a mai revenit la cursuri. Profesorul a trimis un elev după ea, în momentul în care a observat-o, pe fereastră, că părăseşte incinta şcolii. Cei doi băieţi suspectaţi că au violat-o sunt cercetaţi în stare de libertate. Aceştia sunt acuzaţi că ar fi obligat-o pe fată să întreţină relaţii sexuale, şantajând-o cu o serie de fotografii în care apărea în ipostaze indecente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net