Raed Arafat, enervat de întrebarea unui jurnalist, după incendiul de la Matei Balș: "Este revoltă în capul dumneavoastră!"

image
Raed Arafat, supărat din cauza întrebărilor unui jurnalistfoto: Inquam Photos

Raed Arafat s-a enervat vineri diminea╚Ť─â la Spitalul Matei Bal╚Ö, unde a avut loc un incendiu soldat cu patru mor╚Ťi. Acesta a fost deranjat s c├ónd a fost ├«ntrebat cum este posibil ca dup─â tragedia de la Spitalul din Piatra Neam╚Ť s─â se ├«nt├ómple ├«nc─â una de o asemenea amploare.

"Dac─â a╚Ťi venit s─â urla╚Ťi la noi, aici interven╚Ťia v-am explicat. Urla╚Ťi dumneavoastr─â. Este revolt─â ├«n capul dvs. P├ón─â vedem care este situa╚Ťia....L─âsa╚Ťi situa╚Ťia p├ón─â o s─â vin─â pompierii s─â v─â spun─â care e motivul. V-am dat toate detaliile.Ultimul control aici a fost ├«n noiembrie 2020.Tonul dumneavoastr─â...", a strigat nervos Raed Arafat, potrivit Digi24.

Patru persoane au murit carbonizate, iar alte 120 au fost transferate la alte spitale, dup─â izbucnirea unui incendiu, ├«ntr-un pavilion de la Spitalul Matei Bal╚Ö. Primul apel la 112 pentru incendiul de la Matei Bal╚Ö a venit la ora 5:05, iar primul echipaj a ajuns la spital la 5.14, a declarat secretarul de stat Raed Arafat vineri diminea╚Ť─â, la locul incendiului ├«n care au murit patru pacien╚Ťi.

To╚Ťi pacien╚Ťii care au fost interna╚Ťi erau conecta╚Ťi la oxigen, sunt pacien╚Ťi Covid, ├«n stadiu mediu spre sever. Cl─âdirea care a ars a fost construit─â ├«n 1953 ╚Öi a fost modernizat─â. Avea avizele necesare, iar cel mai recent control a fost efectuat ├«n noiembrie, a precizat Raed Arafat.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg