Reacția ”Regelui” la vestea că marele Cristian Țopescu a murit! Gică Hagi, în lacrimi

Ultima actualizare:

    „Regele” Gică Hagi, supranumit Maradona din Carpațifoto: sport.ro
„Regele” Gică Hagi, supranumit Maradona din Carpațifoto: sport.ro

Gică Hagi a reacționat imediat când a aflat că marele Cristian Țopescu a trecut în neființă. Iar durerea ”Regelui” a fost una care abia l-a mai lăsat să își găsească cuvintele, mai ales că pe ei doi îi leagă amintiori cât se poate de plăcute, începând cu cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc.

Gică Hagi a reacţionat imediat la vestea care a îndoliat România! Căpitanul ”Generației de Aur” şi-a adus aminte de cuvintele care l-au purtat spre golul marcat Argentinei, la Campionatul Mondial din 1994.


    Cristian Topescu s-a stins din viata, ieri, la 81 de aniFoto: Click!
Cristian Topescu s-a stins din viata, ieri, la 81 de aniFoto: Click!

”Romania pierde astăzi un om de o valoare imensă, un profesionist desăvârșit, un patriot. Vocea lui Cristian Țopescu va rămâne vie și inconfundabilă. Odihnește-te în pace, Cristian Țopescu!”, a scris, pe contul său de socializare, Gică Hagi.

"Un stop cardiorespirator iresuscitabil" este cauza morţii jurnalistului, după cum a anunţat Spitalul Elias prin intermediul unui comunicat. "Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", au fost cuvintele care au anunțat drama.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg