Român din Franța, reținut cu focuri de armă după o urmărire cu Poliția

Ultima actualizare:

    Românul a fost prins după ce a intrat în plin într-un baraj al polițieiFoto: Facebook | Katia BX/antena3.ro
Românul a fost prins după ce a intrat în plin într-un baraj al polițieiFoto: Facebook | Katia BX/antena3.ro

Nu este săptămână în care infractorii români să nu șocheze forțele de ordine din Europa. Ultima întâmplare a avut loc într-un orășel francez, unde un român de 41 de ani, a ajuns la spitalul de psihiatrie după un scandal de pomină.

Scandalul provocat de român a avut loc în orașul francez La Teste-de-Buch, situat în regiunea Aquitania. Potrivit antena3.ro care citează 20minutes.fr. bărbatul, paznic la un hotel-restaurant foarte cunoscut în zonă, ”La Co(o)rnich” și-a ieșit din minți din motive necunoscute și a avut o dispută violentă cu un coleg român, valet la același stabiliment.  

Cum a ajuns un paznic de noapte român să terorizeze un oraș din Franța

Suspectul era în tura de noapte când a început disputa cu valetul. Aceștia s-au certat zeci de minute după care valetul speriat s-a urcat într-o mașină și s-a îndreptat spre comisariatul local de poliție pentru a cere protecție. Paznicul nu s-a lăsat, s-a urcat și el într-o mașină și a pornit în urmărirea celui care îl supărase. În fața secției de poliție, pentru a nu îl lăsa să pătrundă în sediu pe colegul său, suspectul a intrat direct în mașina acestuia, cu atâta violență încât a fost lovită și o mașină de poliție parcată în apropiere. În timpul goanei suspectul român a lovit și alte vehicule parcate regulamentar 

Cum a fost prins românul  

S-a dat alarma, oamenii legii s-au luat după suspect cu mai multe vehicule și a urmat o urmărire pe mai multe străzi. La un moment dat a fost instalat un blocaj din mașini de poliție, dar paznicul român nu s-a oprit. Mai mult, bărbatul a mai intrat într-o mașină a poliției, care îi bara drumul. În cele din urmă, după patru focuri de armă trase spre el, românul a fost reținut. În urma incidentului, doi polițiști au fost răniți ușor, după ce mașina lor de serviciu a fost lovită de românul furios. Dus la audieri, românul nu a putut să explice de ce s-a luat după colegul său și de ce a intrat în polițiștii care încercau să-i oprească fuga nebună. Plasat inițial în arest, românul de 41 de ani a fost examinat de un expert și apoi internat la spitalul de psihiatrie Charles-Perrens, fiind cercetat pentru tentativă de omor voluntar asupra unei persoane cu autoritate.

Citiți și

Registrul infractorilor. Poliția Română îi are în baza de date pe toți cei care au comis violuri și au exploatat copii

Accident grav produs pe o șosea din Franța de doi români care au furat un microbuz

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2340695877 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oras kyle wikipedia jpg
insula room enough shutterstock jpg
IPS teodosie jpg
196fdb27 213c 4946 b005 565184429723 jpeg
Iosif Stalin
litere freepik jpg
image png
soarece iluzie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net