Românii, victimele accidentelor produse în toată Europa. Cele mai sângeroase evenimente

Ultima actualizare:

    Un român a murit într-un grav accident produs în GermaniaFoto: stiridiaspora.ro
Un român a murit într-un grav accident produs în GermaniaFoto: stiridiaspora.ro

Românii sunt în topul accidentelor cu victime în Europa și acest lucru se vede nu doar pe șoselele din țară ci și pe cele de pe bătrânul continent. În această săptămână sângele românesc a înroșit drumurile Europei

Două accidente foarte grave în care au fost implicați conducători auto români au avut loc duminică și luni în Italia. Acestea s-au soldat cu un mort și un rănit grav. Cătălin Constantin B., un român de doar 22 de ani și-a pierdut viața duminică, la ora 5 dimineața, într-o localitate din zona Treviso. Tânărul român conducea un autoturism marca BMW cu viteză deosebit de mare, a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă și s-a izbit de un perete de beton, aflat pe marginea drumului. Oamenii legii au descoperit că Ionuț consumase alcool, din primele informații, în cantitate foarte mare, potrivit publicației trevisotoday.it preluată de stiridiaspora.ro. Echipele de prim-ajutor nu au mai avut ce face, Cătălin fiind găsit strivit între fiarele contorsionate ale mașinii. Motorul BMW-ului fusese aruncat la câțiva metri distanță, ceea ce arată viteza excesivă pe care o avea românul. 

O româncă a fost grav rănită într-un accident în Italia 

Într-un alt accident petrecut luni dimineață, o româncă, în vârstă de 34 de ani, care venea de la serviciu a adormit la volan iar mașina pe care o conducea s-a izbit violent de zidul podului din Turbigo, provincia Milano. Vehiculul a fost complet distrus, iar medicii ajunși la fața locului au transportat-o pe româncă de urgență la spital. Femeia este în comă și zbate între viață și moarte. 

Român mort în accident în Germania 

Marți, un român în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație produs în localitatea Eferding. Un alt român, pasager aflat pe scaunul de lângă șofer, de 26 de ani, este în stare gravă. Nu se știu încă motivele pentru care mașina a ieșit de pe șosea într-o curbă lungă la dreapta, a lovit apoi un indicator rutier, precum și un delimitator și apoi s-a răsturnat pe șosea. Potrivit stiridiaspora.ro, cei doi ocupanți ai autoturismului erau muncitori sezonieri în agricultură și lucrau în zonă.  

Citiți și

Români morţi într-un accident cumplit în Bulgaria. Se întorceau din vacanţă

Un autocar care transporta zeci de români, accident în Italia

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net