S-a întâmplat în Vaslui: şi-a omorât vecinul cu 11 lovituri de coasă

Ultima actualizare:

    Criminalul şi-a lovit victima atât de tare, încât a îndoit coasa
Criminalul şi-a lovit victima atât de tare, încât a îndoit coasa

O crimă oribilă s-a petrecut într-o localitate din judeţul Valsui. Un bărbat de 43 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de coasă de un consătean de-al său de 22 de ani. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor, însă, nu a spus de ce s-a ajuns la crimă.

11 lovituri de coasă i-a aplicat Remus Tănase consăteanului său Sava Ioan. Şocanta crimă s-a petrecut în comuna Ivăneşti, potrivit vrn.ro.

Criminalul se întorcea de la treabã cu căruţa si s-a oprit la un bar din centrul comunei. Aici, era si victima, Sava Ioan, care stătea la masă cu un prieten, relatează vrn.ro.

Remus Tãnase s-a aşezat la masa lor. La un moment dat, între victimă şi prietenul său a izbucnit o ceartă, ca între meseriaşi, unul fiind mecanic si celălalt tinichigiu.

Remus Tănase nu s-a băgat însă în discuţiile celor doi. Apoi, tânărul de 22 de ani l-a luat cu căruţa pentru a-l duce acasă pe Ioan Sava. În apropierea casei victimei, după ce Ioan Sava a coborât, Remus Tănase a întors căruţa şi a mers câţiva metri.

Dintr-o dată el a coborât din căruţă, a luat-o la fugă către Ioan Sava şi i-a dat acestuia un pumn în faţă. S-a întors apoi la căruţă, a luat coasa şi a început să-l lovească pe bărbat. Acesta a căzut la pământ.

După ce s-a convins că victima sa nu se mai poate ridica, Remus Tănase a plecat din nou la bar, unde a mai băut o bere. Apoi, s-a întors la locul faptei, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, şi a asistat la încercările disperate ale medicilor, care sosiseră la faţa locul, de a-l salva pe bărbatul de 43 de ani. Din păcate, Ioan Sava nu a supravieţuit.

La scurt timp, poliţiştii au identificat ucigaşul în persoana lui Remus Tănase, care, duminică dimineaţă, a fost reţinut şi apoi arestat pentru omor deosebit de grav.

"Tânărul care a fost arestat preventiv, nu are antecedente penale. Nu se ştie motivul crimei. El şi-a recunoscut fapta, dar nu o motivează în nici un fel. Între cei doi nu avusese loc nici un conflict, nici în acea zi, la bar, nici anterior", a declarat pentru vrn.ro procurorul Alice Diana Ruja, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net