S-au logodit, dar locuiesc separat! Elena Udrea a primit inelul de la iubitul tinerel

5 iulie 2017
simeon stalpnicul png
Elena Udrea a fost cerută de soţie de Adrian Alexandrov chiar în ziua în care au împlinit un an de relaţie

La vârsta de 43 de ani, Elena Udrea este pe cale să ajungă pentru întâia oară la altar. Blondina s-a logodit la fix un an de relaţie cu un fost manechin, pe nume Adrian Alexandrov.

Elena Udrea ├«┼či vede de via┼ú─â p├ón─â c├ónd va afla dac─â merge sau nu la ├«nchisoare. Iube┼čte ca-n liceu ┼či se preg─âte┼čte de cel mai important eveniment, ┼či anume momentul c├ónd va fi dus─â la altar ├«n rochie alb─â de mireas─â. Va fi o situa┼úie emo┼úionant─â ┼či unic─â, ├«ntruc├ót fostul so┼ú, Dorin Coco┼č, a reu┼čit ├«n 2003 s─â o duc─â doar la ofi┼úerul st─ârii civile din New York. ┼×i iat─â c─â ceea ce nu a f─âcut Coco┼č pentru fosta politician─â va face pui┼čorul ei, Adrian Alexandrov, b─ârbatul cu 12 de ani mai mic dec├ót ea. 

Fostul manechin, actualmente broker imobiliar ├«n zona de nord a Capitalei, ┼či-a luat inima ├«n din┼úi ┼či a cerut-o de so┼úie. Acest lucru s-a ├«nt├ómplat chiar pe 2 iulie, c├ónd au ├«mplinit un an de c├ónd s-au cunoscut. ÔÇŁDa, m-am logodit cu ElenaÔÇŁ, a declarat ├«n exclusivitate, pentru Click!, frumu┼čelul iubit al fostei politiciene. B─ârbatul i-a pus pe deget celebrei sale iubite un inel la fel de pre┼úios ca dragostea pe care i-o poart─â, cu diamante. Cei doi amorezi locuiesc separat, el ├«n vila din Corbeanca, ea ├«n apartamentul luxos din complexul Stejarii, ├«ns─â ├«n weekenduri ┼či ├«n vacan┼úe sunt mereu ├«mpreun─â. 

Chiar dac─â via┼úa amoroas─â ├«i merge de minune, viitorul Elenei Udrea este ├«nc─â sub semnul ├«ntreb─ârii. Fostul ministru al turismului a fost condamnat la 6 ani de ├«nchisoare pentru trei fapte de abuz ├«n serviciu ┼či alte trei de luare de mit─â ├«n ÔÇ×dosarul gala ButeÔÇŁ. Udrea a contestat decizia magistra┼úilor ┼či a┼čteapt─â ├«nc─â o decizie.

M─âritat─â 10 ani cu Coco┼č

simeon stalpnicul png

Elena Udrea a mai fost c─âs─âtorit─â cu omul de afaceri Dorin Coco┼č, cu 12 ani mai ├«n v├órst─â dec├ót ea. Cei doi au spus ÔÇ×daÔÇŁ la New York, ├«n 26 decembrie 2003, chiar de ziua ei de na┼čtere. Zece ani mai t├órziu, ├«n 2013, cei doi anun┼úau, printr-un comunicat, c─â mariajul lor a luat sf├ór┼čit ÔÇ×├«n mod amiabil ┼či ├«n fa┼úa notaruluiÔÇŁ.

Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
andreea si cabral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oliver stone foto reuters
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta