S-o vedem și pe asta! Impozitul pe venit va scădea la 10%?

simeon stalpnicul png

Va curge lapte ╚Öi miere ├«n Rom├«nia. Guvernan╚Ťii ne fac zeci de promisiuni care, dac─â s-ar ├«ndeplini, ne-ar face via╚Ťa mult mai bun─â. Un sectretar de stat de la Finan╚Ťe spune c─â impozitul pe venit va sc─âdea de la 16%, la 10%!

Oficialii Ministerului Finan┼úelor garanteaz─â implementarea tuturor m─âsurilor de sc─âderi de taxe promise ├«n programul de guvernare, f─âr─â a acestea s─â antreneze noi cre┼čteri de taxe, scrie Ziarul Financiar (zf.ro).

ÔÇŁReducerea TVA la 18% din 2018 (fa┼ú─â de 19% ├«n prezent este o m─âsur─â prev─âzut─â ├«n programul de guvernare ┼či cu siguran┼ú─â se va realiza, f─âr─â s─â existe cre┼čteri ale altor taxe. Vom reduce cota pe dividende la 0%, fa┼ú─â de nivelul actual de 5% ┼či vor fi reduceri ┼či ├«n domeniul contribu┼úiilor de asigur─âri sociale. Impozitul zero pe dividende va revigora pia┼úa bursier─â ┼či ne va face mai atractivi, astfel ├«nc├ót s─â aducem mai mul┼úi investitori ├«n Rom├ónia. Impozitul pe venituri se va reduce de la 16, la 10%, aceasta fiind o alt─â m─âsur─â care se inten┼úioneaz─â a fi luat─â pentru┬á stimula ┼či mai mult mediul economic, f─âr─â a genera cre┼čteri de taxe pe alte p─âr┼úi. TVA zero la locuin┼úe este o alt─â m─âsur─â trecut─â ├«n programul de guvernare, care se va introduce. De asemenea, se ia ├«n calcul reducerea impozitului pe veniturile persoanelor fizice de la 16%, la 10%ÔÇŁ, a spus Ionu┼ú Mi┼ča, secretar de stat ├«n cadrul Ministerului Finan┼úelor Publice, ├«n cadrul unui eveniment pe teme de fiscalitate organizat de firma de audit ┼či consultan┼ú─â fiscal─â PwC Rom├ónia, citat de zf.ro.

Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg