S─â iei ╚Öpaga, domnÔÇÖ ministru, ├«n cimitir, nu-i cam sinistru?

16 martie 2015
image
Demnitarul se ascundea printre cruci pentru a primi ÔÇťcomisioaneleÔÇŁ din lucr─ârile aranjate

Ca un mafiot versatÔÇŽA┼ča se purta ministrul Darius V├ólcov c├ónd primea ÔÇŁcomisionulÔÇŁcuvenit din afacerile firmei pe care o favoriza la licita┼úii. Potrivit rechizitoriului, olteanul descurc─âre┼ú se ├«nt├ólnea ├«n cimitire ┼či lua banii la pung─â.

Darius V├ólcov a fost deja audiat, vineri sear─â, de procurori, ├«n calitate de suspect. De┼či la ie┼čirea din DNA, el le-a declarat jurnali┼čtilor c─â se consider─â nevinovat, procurorii au cerut deja Senatului acordul pentru arestarea sa. Potrivit anchetatorilor, ├«nc─â din 2009 V├ólcov a influen┼úat ├«n favoarea unui administrator al unei societ─â┼úi comerciale, mai multe licita┼úii de lucr─âri la re┼úele. Este vorba de lucr─âri ├«n ora┼čele Slatina, Scornice┼čti, Piatra Olt ┼či Dr─âg─âne┼čti, edilul urm├ónd s─â primeasc─â 20 la sut─â din toate contractele adjudicate de firma respectiv─â. Potrivit stenogramelor, Darius V├ólcov primea banii ├«n pungi de plastic ├«n tran┼če cuprinse ├«ntre 400.000 de lei ┼či un milion de lei. Unul dintre locurile unde se ├«ncasa ┼čpaga era sediul societ─â┼úii de construc┼úii Tehnologica Radion, iar ├«nainte de a veni s─â ridice ÔÇŁcadourileÔÇŁ, V├ólcov suna de pe telefonul mobil pentru a nu face drumul degeaba. Alt loc preferat de domnÔÇÖ primar era cimitirul central din ora┼č. La ad─âpostul mormintelor, ┼či av├óndu-i ca ÔÇŁmartoriÔÇŁ doar pe cei care-┼či dorm somnul de veci acolo, fostul edil a luat cel pu┼úin dou─â tran┼če de bani, dup─â cum reiese dintr-o interceptare telefonic─â ├«ntre dou─â persoane implicate ├«n dosar. Darius V├ólcov este ministru al Finan┼úelor Publice din decembrie 2014 ┼či a avut dou─â mandate de primar la Slatina, din 2004 p├ón─â ├«n 2012. ├Än decembrie 2012, a fost ales senator de Olt din partea PSD. Din august 2014 p├ón─â ├«n decembrie 2014 a fost ministru delegat pentru Buget, iar din decembrie 2014 este ministru al Finan┼úelor Publice. Este c─âs─âtorit cu realizatoare de televiziune Lavinia ┼×andru. DNA a anun┼úat c─â ├«n acest dosar efectueaz─â acte de urm─ârire penal─â ┼či fa┼ú─â de alte persoane. Principalul s─âu complice, actualul primar al Slatinei, Minel Prina a fost deja arestat la domiciliu.

image
Ultima or─â Darius V├ólcov ┼či-a dat asear─â demisia din postul de ministru al Finan┼úelor, la solicitarea pre┼čedintelui Iohannis
fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg