Salariile bugetarilor se dublează de la anul


    Dragnea a declarat că proiectul va  fi semnat, în calitate de iniaţiatori,  de parlamentarii PSD, mâine, la Sinaia
Dragnea a declarat că proiectul va fi semnat, în calitate de iniaţiatori, de parlamentarii PSD, mâine, la Sinaia

Veste neaşteptat de bună pentru bugetari! De la anul, salariile lor vor creşte substanţial. De pildă, un medic rezident va avea o leafă de 5.000 de lei, iar un profesor debutant va primi 3.520 de lei, din anul 2020. Iată care sunt majorările!

Vă vine sau nu să credeţi, salariile bugetarilor români vor suferi majorări importante, începând cu anul 2018. Cel puţin aşa arată proiectul legii salarizării unitare prezentat, ieri, de liderul PSD, Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

simeon stalpnicul png

Mai întâi, trebuie spus că principiile legii salarizării unitare sunt ca salariul şefului să fie mai mare decât cel al subalternului, leafa pentru cei cu studii superioare să fie mai mare decât a celor cu studii medii, iar salariul pentru demnităţi publice să fie mai mare decât cel pentru funcţii de conducere. De asemenea, e important de ştiut că majorările se vor face eşalonat. Aşadar, primele creşteri salariale vor fi puse în practică, anul acesta, în iunie. Urmează alte majorări, cele mari, în 2018, apoi în 2020 şi în 2022.Pe de altă parte, Confederaţia „Cartel Alfa” arată că după aproape trei luni de la iniţiere, sindicaliştii nu au primit nici un exemplar al proiectului legii, iar consultările s-au făcut numai în câteva sectoare.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg