Scapi de stresul de Crăciun, de-ţi iei bradul de pe-acum

Globuleţe, beteală şi alte decoraţiuni de Crăciun, brazi naturali sau artificiali şi chiar porcul pentru masa tradiţională. Nu trebuie să aşteptaţi să vină iarna ca să le alegeţi! Sunt la doar un „click” distanţă, iar dacă le comandaţi acum primiţi reduceri substanţiale.

La doi paşi de Capitală, în Dobreni – Giurgiu, un fermier se laudă cu o frumuseţe de porci de rasă, crescuţi 100% bio. Are vreo 20 în bătătură, însă jumătate din ei sunt deja arvuniţi. De Sărbători, vor ajunge pe mesele unor bucureşteni care s-au îngrijit din timp de bunătăţile pe care le vor prepara. „Avantajul este că omul îşi poate alege animalul şi nu ia pe ultima sută de metri ce i se dă. Porcii noştri sunt crescuţi în condiţii de igienă maximă, sunt vaccinaţi şi deparazitaţi şi au o genetică foarte bună, cu un strat mic de grăsime. Şi costă doar 10 lei. Omul vine, vede, alege, lasă un avans acolo şi de Crăciun are carnea asigurată, nu mai umblă prin supermarket”, ne-a mărturisit fermierul. Nici brazii nu mai sunt motiv de stres în febra cumpărăturilor de Sărbători. Se pot comanda de pe acum, fie la balot, cu tot cu rădăcină, pentru a putea fi replantat, fie direct tăiat. „Un brad cu rădăcină, de aproximativ 2 metri, ajunge la 200-250 de lei. Tăiat, e mai puţin de 100 de lei. Aducem la comandă orice cantitate şi putem asigura şi livrare la domiciliu, dacă avem transport în zonă”, spune Vasile, un comerciant de brazi din zona Capitalei. 

Au apărut și ofertele de Revelion

Sfârşitul lunii septembrie aduce şi ofertele hotelierilor din Poiana Braşov. Cum ne-am obişnuit an de an, preţurile cresc! Astfel, pentru un Craciun de nota 10 în Poiana Braşov, trebuie să vă puneţi deoparte aproximativ 400 de euro de persoană, pentru un sejur de 5 nopţi. În pachet sunt incluse cazarea, micul dejun, cina festivă din noaptea de Crăciun, dar şi surprize cum ar fi colindători sau moşul care va veni cu tolba plină de cadouri. Pentru un  Revelion de patru stele  sumele se dublează, astfel că 6 nopţi vor costa începând de la 990 de euro locul în apartament de 4 stele. Sunt incluse cazarea, micul dejun, petrecerea de Revelion, accesul gratuit la piscină, petreceri cu muzică live în fiecare seară, dar şi transferul de la hotel spre domeniul schiabil. 

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
anisia gafton jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg