Scene teribile la Spitalul de Urgență din Craiova. Chircită în pătuț alături de copilul bolnav


    Scene teribile la Spitalul de Urgență din Craiova. O mămică doarme chircită în pătuț alături de copilul bolnavFOTO: adevarul.ro
Scene teribile la Spitalul de Urgență din Craiova. O mămică doarme chircită în pătuț alături de copilul bolnavFOTO: adevarul.ro

Încă o fotografie care arată situația din spitalele românești a devenit virală. O mămică doarme chircită în pătuțul lung de 1,5 metri, alături de copilul bolnav. Soțul femeii a postat imaginea tristă pe Internet.

Mămica doarme chircită într-un pătuț lung de 1,5 metri, alături de copilul ei bolnav internat la Spitalul nr. 1 de Urgență din Craiova.

Soţul femeii a postat fotografia pe contul său de socializare. „Spitalul nr 1 de urgenţă Craiova 2018. Secţia pediatrie. Cum este posibil în secolul 21 să existe într-un spital de urgenţă asemenea condiţii?“, a scris bărbatul, scrie adevarul.ro.

Femeia a fost internată zilele trecute cu copilul său la secţia de Pediatrie a Spitalului de Urgenţă din Craiova. Cadrele medicale i-au dat voie să rămână alături de copil şi i-au sugerat ca pe parcursul nopţii să se descurce aşa cum poate. Femeia nu a avut unde să doarmă aşa că a fost nevoită să doarmă alături de copilul său. "Spitalul nr 1 de urgenţă Craiova 2018. Secţia pediatrie. Cum este posibil în secolul 21 să existe într-un spital de urgenţă asemenea condiţii, asemenea paturi vechi de peste 30 ani, să dormi cu copilul într-un pat 1.500 x 800, fără perne, fără pături. Femeile muşcate de fel şi fel de gângănii, un miros insuportabil în saloane. Fără un frigider să îţi pui mâncarea, fără un dulap să îţi pui hainele... fără, fără, fără...", a scris soţul femeii pe contul său de socializare, potrivit adevarul.ro.  

Reacția Spitalului de Urgență din Craiova

Reacţia conducerii Spitalului nu a întârziat să apară. "Dacă cineva are nemulţumiri legate de condiţiile din acest spital trebuie să se adreseze conducerii unităţii medicale, în scris. Nu să posteze poze pe Facebook. Conducerea va analiza cele semnalate şi o să ia măsuri pentru îmbunătăţirea situaţiei“, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt la SJU Craiova, citată de adevarul.ro.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo