Se întâmplă în România! Mort la 22 de ani, după ce a fost tratat de sinuzită în loc de meningită

image
Gabriel Ciuhuleasa (FOTO ACCES DIRECT)

Un tânăr din Piteşti, de doar 22 de ani, a murit de meningită după ce a fost tratat de o banală sinuzită. Tânărul a fost trimis acasa "vindecat" după ce a stat în spital.

Cazul familiei Ciuhuleasa este asemănător cu cel al familiei Mutescu, care a pierdut un copil tot din neglijenţa medicilor.

Gabriel Ciuhuleasa a fost tratat de medici de sinuzită însă la scurt timp după ce a fost externat tânărul a murit din cauza meningitei.

"Fiul meu se plângea de dureri de cap. Am plecat cu el la dispensarul comunal, la medicul de familie ca. După consult, am chemat salvarea. Cei de pe salvare l-au luat cu maşina şi l-au dus la spital. Ajuns acolo, nimeni nu l-a băgat în seamă. A mers din uşă în uşă, din cabinet în cabinet", a spus mama lui Gabriel.

"Am ajuns cu copilul la ora 13.00 acolo. Abia la 14.30 a venit un medic care l-a luat în cabinet. După aceea l-a trimis la ORL. A fst examinat de medicul Stoica Paul şi i-a dat să facă radiografie. Am mers, am făcut radiografia apoi am mers din nou la urgenţe. Nu mai era nimeni aşa că ne-au trimis la policlinică. Cel de acolo mi-a spus că nu are timp să se uite şi ne-a trimis iar la etaj. Cei de la urgenţă i-au făcut un calmant şi i-au dat o reţetă. Api ne-am întors acasă. Asta se întâmpla pe data de 21. Pe data de 28 am mers iar la spital la Piteşti. Medicul de acolo i-a dat aceleaşi medicamente de dinainte şi l-a trimis acasă. Pe foaia de externare scria că are sinuzită. Pe data de 1 iunie a început să aibă friguri. Am mers cu el din nou la Piteşti. Am mers cu el la ORL şi l-au internat. Pe data de 10 a fost externat cu diagnosticul vindecat. Şi cât a fost internat în spital, copilul avea dureri crunte de cap. Medicii spuneau că aşa se manifestă boala. Eu am cerut o tomografie şi medicii au văzut că e ceva în neregulă şi am fost chemaţi de alt doctor, neurochirurg. Neurochirurgul l-a internat de urgent. abia după o lună i s-a pus diagnosticul corect copilului. Copilul a murit pe data de 26 iunie, în spital", a spus tatăl băiatului.

"Anestezistul mi-a spus că Gabriel nu mai are creier, că celulele nervoase i-au cedat. Eu vreau dreptate, să nu se mai întâmple aşa ceva, cu alţi copii. Nimeni nu îl mai aduce înapoi", a adăugat omul.

image
Familia lui Gabriel (FOTO ACCES DIRECT)

Reacţia mediclor care s-au ocupat de Gabriel ridică mai multe semne de întrebare.

"Bolnavului i s-a făcut puncţie, a fost pus pe antibiotice şi afecţiunea sinuzală la externare era vindecată. Ce s-a întâmplat înainte de internare sau înainte de internare nu pot să vă spun. Lipsa controlului neurologic şi-a pus amprenta. Din momentul în care bolnavul a fost internat, a fost tratat ca la carte. Este primul caz de acest gen pe care l-am întâlnit. Aici a fost o tergiversare dar nu pot să spun din ce cauză. Nu pot să acuz pentru că colegii şi-au fpcut datoria", a spus Moise Ciupleaşi, şeful secţiei ORL de la Piteşti.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
maurice munteanu
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Discursul lui Putin a fost transmis pe ecrane gigant în Piața Roșie FOTO EPA-EFE
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta