Șef de secție de poliție din Ploiești a mers beat să declare un accident

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Comandantul Secției 3 Poliție din Ploiești și-a șocat colegii de la Biroul Avarii Auto când a mers să declare un accident în care fusese implicat cu o zi înainte. Culmea, polițistul era băut.

Comisarul șef Adrian Tătaru a fost implicat într-un accident rutier pe 12 iului, în jurul orelor 12.00, pe strada Ștrandului din Ploiești. Este vorba despre o tamponare între comandantul Secției 3 de Poliție, care se afla la volanul unui autoturism, și un motociclist care conducea o motocicletă Harley Davidson, în valoare de 14.000 de euro, abia cumpărată, scrie ziarulincomod.ro. Aceleași surse susțin că proprietarul motocicletei ar fi un ofițer de informații.   


    Comisar șef Adrian Tătaru a mers băut să declare un accident rutier Foto: ziarulincomod.ro
Comisar șef Adrian Tătaru a mers băut să declare un accident rutier Foto: ziarulincomod.ro

Imediat după producerea accidentului, comisarul șef Adrian Tătaru a plecat de la locul accidentului și a parcat mașina în curtea unei societăți private din apropiere. A doua zi, acesta a mers să declare evenimentul rutier la Biroul Avarii Auto. 

Comisarul șef Tătaru avea 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat  

Conform procedurilor, colegii săi l-au pus să sufle în aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, comisarul Tătaru a rămas fără permis de conducere pentru trei luni şi cel mai probabil riscă și o anchetă disciplinară.  „Conducătorul autoturismului a fost identificat ca fiind angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în timpul liber, la volanul autoturismului personal, fapt pentru care, la nivelul unității, au fost dispuse măsuri interne de verificare, pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare”, precizează IJP Prahova.

Citește și: 

Polițist băut, răsturnat cu mașina într-o intersecție din Ploiești! Se afla în timpul serviciului

Baia Mare: Un poliţist de la Rutieră s-a urcat băut la volan, a făcut accident și a fugit de la faţa locului

image
image
image
image
image
image
Chereches prins in Augsburg e1701197222484 640x400 jpg
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock