Şeful aurolacilor, traficant de droguri din canal FOTO

Ultima actualizare:

    Florin Hara, cunoscut ca Bruce Lee,  a înfiinţat o grupare de trafic de metadonă şi Ecstasy. Poliţiştii au făcut ieri razie la Gara de Nord din CapitalăFoto: Eduard Enea
Florin Hara, cunoscut ca Bruce Lee, a înfiinţat o grupare de trafic de metadonă şi Ecstasy. Poliţiştii au făcut ieri razie la Gara de Nord din CapitalăFoto: Eduard Enea

Cine crede că în canale locuiesc doar persoane amărâte, fără un acoperiş deasupra capului, se înşală. Catacombele din Capitală sunt folosite drept paravan de infractori de renume. Florin Hara, şeful aurolacilor, este unul dintre ei.

Are bani gârlă, îşi permite să-şi construiască o vilă în orice colţ al Bucureştiului, dar cu toate acestea doarme în canale. Florin Hara, cunoscut ca Bruce Lee, a fost ”deranjat” ieri de poliţiştii de la DIICOT. Aceştia aveau informaţii că tânărul, cunoscut ca liderul oamenilor străzii din Capitală, a înfiinţat o grupare de trafic de metadonă şi Ecstasy, formată exclusiv din persoane fără adăpost, care stau în canalele din zona Gării de Nord.

Au intrat peste el şi nu mică le-a fost mirarea să constate că şeful aurolacilor îşi amenajase un adevărat imperiu în subteran. Nu tu mizerie, nu tu şobolani, aşa cum te-ai putea aştepta. Era luxul de pe lume: canapele din piele şi televizoare de ultimă generaţie.

În plus, oamenii legii spun că Hara ar fi acumulat o avere considerabilă, de pe urma traficului de droguri, dar prefera să stea în continuare în canal, pentru a-şi putea coordona oamenii. Surse din cadrul Poliţiei Române au declarat, pentru Click!, că la faţa locului au fost găsite multe seringi, dar şi 10 grame de substanţă albă, care pare a fi heroină. Aceasta va fi dusă la laborator pentru analiză.

Totodată, am aflat că 77 de persoane, printre care şi capul reţelei, au fost duse în primă fază la audieri, la Secţia 3, dar sunt mari şanse ca ele să se reîntoarcă în canale. Ancheta celor de la DIICOT a fost începută în urmă cu aproximativ un an, după ce mai mulţi oameni ai străzii au fost prinşi în flagrant, în timp ce vindeau stupefiante.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg