Sevil Shhaideh e sigură că va fi mult timp prim-ministru. Prima reacție după propunerea PSD


    Sevil Shhaideh este urmărită penal în dosarul BelinaFoto: Mediafax
Sevil Shhaideh este urmărită penal în dosarul BelinaFoto: Mediafax

Prima reacție a premierului propus de PSD-ALDE, Sevil Shhaideh (52 de ani), arată o persoană foarte hotărâtă să preia frâiele Guvernului și încrezătoare în forțele proprii. A treia zi după ce Liviu Dragnea i-a propus-o pe constănțeanca de religie musulmană președintelui Klaus Iohannis, Shhaideh a avut prima reacție publică pe contul personal de Facebook.

Update Biroul de presă al PSD informează că Shhaideh nu are cont de Facebook.

Contrar așteptărilor, în prima ieșire publică, Sevil Shhaideh nu i-a mulțumit celui care a propus-o pentru funcția de prim-ministru, Liviu Dragnea, care îi este și naș de cununie.

Fostul ministru al Dezvoltării a lăsat însă să se înțeleagă că se pregătește pentru o cursă lungă, în care le va demonstra tuturor celor care o contestă acum că merită să fie prim-ministru.

”Suntem 2.100 de prieteni. Vă mulțumesc pentru susținere și mesajele de încurajare! Am observat foarte multe comentarii răutacioase fără rost, probabil și voi vă întrebați de ce nu le-am șters... Motivele sunt simple:1) Fiecare are dreptul la replică.2) Sunt 100% sigură că după maxim un an de guvernare, acestea se vor dovedi a fi complet false.Am încredere în mine, am încredere în oamenii care mă susțin și, cel mai important, am încredere că noul PSD se va ridica la așteptarile tuturor românilor”, a scris Sevil Shhaideh pe contul personal de Facebook.

Sevil Shhaideh a fost propusă pentru funcția d eprim-ministru de coaliția PSD-ALDE. Pe numele de fată Geambec, Sevil s-a născut la 4 decembrie 1964 la Constanţa, într-o familie de tătari, Muezel (mama) şi Sadein (tatăl), din lumea teatrului. Mama lui Sevil este nepoata istoricului Kemal Karpat, consultantul pe probleme de Orient a administraţiei de la Washington.

Actualul ei soţ, Akram Shhaideh, este născut în Damasc, capitala Siriei. În 2015, Akram Shhaideh era plătit din trei surse: Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa (regie subordonată Consiliul Judeţean Constanţa, forul condus de Nicuşor Constantinescu, unde Akram era angajat şi retribuit cu un venit anual de 41.536 lei), Universitatea Ovidius din Constanţa (profesor, 3.608 lei) şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (consilier la cabinetul secretarului de stat, 4.120 lei).

Joi, 22 decembrie, președintele Klaus Iohannis a declarat că va nominaliza premierul după Crăciun.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub kassandra rotariu png
crima londra jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg