Sex nebun la ATI, unde sunt trataţi bolnavii de COVID. Cum au fost prinși asistenta și medicul din Târgu Jiu

image
Scandal la spitalul din Târgu Jiufoto: Adevarul

O asistent─â ┼či un medic care ├«┼či desf─â┼čoar─â activitatea la Sec┼úia ATI din cadrul Spitalului Jude┼úean de Urgen┼ú─â T├órgu Jiu sunt cerceta┼úi de Consiliul etic a unit─â┼úii medicale pentru c─â ar fi avut rela┼úii intime ├«n spa┼úiile spitalului.

O sesizare anonim─â a fost trimis─â conducerii Spitalului Jude┼úean de Urgen┼ú─â T├órgu Jiu, dar ┼či Ministerului S─ân─ât─â┼úii cu privire la aventurile celor doi, scrie Adevarul.ro, care public─â ╚Öi con╚Ťinutul sesiz─ârii. Mai mult dec├ót at├ót, ├«n sesizare se arat─â c─â asistenta a fost depistat─â pozitiv la testul de COVID-19 ┼či c─â s-a aflat ├«n aceea┼či ├«nc─âpere cu medicul. ÔÇŁ├Än perioada 19 ÔÇô 26.10, acesta (medicul rezident ÔÇô n.r.), de┼či ├«nsurat, a petrecut cu colega noastr─â, (...), asistent─â recunoscut─â pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este c─â, colega noastr─â, ├«n perioada respectiv─â, a fost depistat─â pozitiv la testul rapid din 19 ┼či testul PCR din 23.10.2020. ┼×i acum vine partea cea mai grav─â: ├Än data de 26.10.2020, de┼či doctorul (...) a stat ├«n aceea┼či camer─â la un hotel de l├óng─â spitalul nostru (ÔÇŽ), a venit la serviciu, ├«n cadrul sec┼úiei ATI, f─âr─â s─â intre ├«n izolare, reu┼čind s─â se ├«nregistreze, ├«n aceast─â perioad─â, c├ót ┼či premerg─âtoare, foarte multe cazuri de pozitiva┼úi din r├óndul colegilor no┼čtriÔÇŁ, se arat─â ├«n sesizarea care a fost trimis─â conducerii spitalului ┼či Ministerului S─ân─ât─â┼úii. 

├Än aceea┼či reclama┼úie se mai arat─â c─â sec┼úia a fost transformat─â ├«ntr-un bordel: ÔÇ×A transformat sec┼úia ATI ┼či Covid ├«ntr-un adev─ârat bordel, ├«n sensul c─â, ├«n loc s─â stea l├óng─â s─âracii pacien┼úi, ace┼čtia se ├«nchid ore ┼či nop┼úi ├«ntregi ├«n cabinet, unde ├«ntre┼úin raporturi sexuale ┼či chefuiescÔÇť.  

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg