Sexy soferiţa care străbate Europa cu TIR-ul. Moldoveanca e însoţită tot timpul de o căţeluşă

Ultima actualizare:

    Ioana Amăriuţei, o fată la volanul unui mastodontFoto: Facebook
Ioana Amăriuţei, o fată la volanul unui mastodontFoto: Facebook

E frumoasă, senzuală şi adoră să conducă! Ioana Amăriuței (27 de ani), din Bacău, struneşte caii-putere ai unui TIR pe autostrăzile din Europa. Tânăra o are alături, în toate călătoriile, pe Shanny, o cățelușă care a crescut în cabina camionului.

E as al volanului şi are colegi, la firma de transport pentru care lucrează, numai bărbaţi, din România, Bulgaria, Portugalia şi Brazilia, cu care se înţelege în spaniolă. Ioana Amăriuţei străbate între 12.000 şi 14.000 de kilometri pe lună și transportă marfă pe întreg cuprinsul Europei.


    Căţeluşa Shanny, nelipsită din cabina camionuluiFoto: Facebook
Căţeluşa Shanny, nelipsită din cabina camionuluiFoto: Facebook

În călătoriile lungi pe care le face la volanul unui TIR, fata este însoțită de Shanny, un Amstaff în vârstă de doi ani, care o păzește și care îi ține de urât. Ioana Amăriuței a plecat la doar 17 ani din Bacău, urmându-și părinții în Spania, la Madrid, după moartea fratelui mai mic, care s-a înecat în apele Bistriței. De la 19 ani și-a însoțit prietenul, conducător de camion, prin Europa şi a prins gustul drumurilor şi al motoarelor puternice. „Eu nu aveam permis auto pe vremea aceea. La 21de ani ne-am separat și am apucat fiecare pe drumul lui”, îşi aminteşte ea.

O femeie şi 181 de bărbaţi

În urmă cu doi ani a revenit acasă, în Bacău, pentru a se pregăti pentru Bacalaureat, dar și pentru examenele de conducător auto, pentru categoriile A, C și E. “A fost greu, deoarece examenele de Bac s-au suprapus cu celelalte și cu testele pentru obținerea atestatelor de transport. La final am căpătat atestate pentru marfă obișnuită, dar şi pentru mărfuri periculoase, pentru greutăți speciale și pentru cisterne. Am fost singurul candidat de sex feminin din 182 de persoane“, se mândreşte Ioana.

Aliaje, hârtie şi alimente


    Moldoveanca se simte la volan ca peştele în apăFoto: Facebook
Moldoveanca se simte la volan ca peştele în apăFoto: Facebook

Anul trecut  a revenit în oraşul spaniol La Coruña, s-a angajat la o campanie de transport, și-a închiriat o căsuță, iar a doua zi a plecat în prima cursă prin Europa, împreună cu Shanny, căţeluşa de care nu se desparte niciodată. “Un transport de la furnizor la client înseamnă între 500 și 2.000 de kilometri. Cel mai frecvent ajung în Italia, Franța, Germania, Belgia, Olanda, dar și alte țări din Europa. Transport aliaje, hârtie şi alimente care nu necesită regim special de temperatură“, explică tânăra. 

Pe ploaie şi pe ninsoare


    Tânăra de 27 de ani parcurge mii de kilometri cu zâmbetul pe buzeFoto: Facebook
Tânăra de 27 de ani parcurge mii de kilometri cu zâmbetul pe buzeFoto: Facebook

Ioana Amăriuței s-a obișnuit repede dificultăţile vieţii de şofer pe TIR. Are o memorie bună şi s-a familiarizat cu multe dintre tasee, aşa că apelează mai rar la GPS. A condus pe ploaie, pe ninsoare sau prin zone inundate. „Programul înseamnă nouă ore de pauză pe zi, interval de timp în care trebuie să dormi, să faci duș şi să-ți gătești. La trei zile îi fac baie și cățelușei. Fără ea, nu știu cum m-aș fi descurcat. Mă păzește și nu am avut niciodată supriza să mă trezesc cu cineva peste mine în cabină“.

Click! spune


    O fată în lumea bărbaţilorFoto: Facebook
O fată în lumea bărbaţilorFoto: Facebook

De două-trei ori pe lună, Ioana și Shanny ajung la casa închiriată din Spania. „În zilele libere alerg cu Shanny și așa mă mențin în formă“, spune Ioana, care se poate lăuda cu dimensiuni de model. Tânăra şoferiţă câştigă peste 2.000 de euro pe lună.

Citeşte întreaga poveste şi vezi galerie foto pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net