Şi-a luat baterie de maşină să vadă la televizor

Ultima actualizare:

Bărbatul locuieşte într-un imobil care are puţin peste 40 de metri pătraţi, doar două becuri, un televizor, o maşină de spălat şi un frigider.Cu toate acestea s-a trezit că are de achitat facturi între 5.000 şi 28.000 de lei.

„Nu pot plăti facturile. Sunt enorme. Eu nu am fabrică aici în casă, să zic că folosesc non-stop curent. Acum iar nu avem curent şi e foarte greu. Copiii vin de la şcoală şi trebuie să se gră­bească să îşi facă temele îna­inte de întuneric, că apoi nu mai văd. Ca să avem lumină, avem o baterie de maşină la care am legat un bec mic. Tot aşa ne uităm şi la televizor. E legat la baterie. Ziua o încarc la serviciu şi până dimineaţa e descărcată", a povestit Dumitru Grila. Bărbatul spune că a ajuns la astfel de datorii după ce, în urmă cu un an, a citit un contor greşit.

Apoi a făcut zeci de sesizări, a cerut schimbarea contorului, însă problemele nu s-au rezolvat. Ultima factură de plată primită se ridică la aproape 300 milioane de lei vechi, cu tot cu penalizări. Reprezentanţii socie­tăţii de furnizare a curentului electric au spus abia acum că vor face o anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net