Şi-a uitat mama care a aruncat-o din taxi

Ultima actualizare:

    Maia merge la creşă  în Timişoara, iar în  restul timpului este  nedezlipită de tatăl ei
Maia merge la creşă în Timişoara, iar în restul timpului este nedezlipită de tatăl ei

Fetiţa aruncată din taxi de propria mamă, pe Podul Grand din Capitală, s-a ataşat de tatăl său şi nu mai plânge după cea care i-a dat viaţă. Ovidiu Bugariu a cerut deja în instanţă custodia copilului, de teamă ca Maia să nu ajungă la orfelinat. 

La un an şi jumătate, micuţa Maia a reuşit să depăşească episodul traumatizant de la începutul lunii octombrie, când mama sa, bolnavă psihic, a aruncat-o din maşina aflată în mers.

Doar o minune a făcut atunci ca fetiţa să nu fie călcată de un alt autoturism, în traficul infernal din Bucureşti. Faptul că a scăpat doar cu câteva zgârieturi îl bucură mai ales pe tatăl ei, bărbatul care s-a trezit peste noapte că are de crescut un îngeraş de fetiţă. "Am aflat de existenţa Maiei prin mail, o văzusem de patru ori până în octombrie, însă acum simt că trăiesc numai pentru ea. M-a cucerit definitiv", ne-a declarat Ovidiu Bugariu (44 de ani), care se luptă acum în instanţă pentru a obţine custodia copilului.

"Din păcate, acum trebuie să mă judec cu mama ei, nu am alternativă. Ea oricum va fi decăzută drepturi, iar dacă nu fac acest demers risc să pierd copilul", ni s-a destăinuit bărbatul. Maia merge la creşă în Timişoara, iar în res­tul timpului este nedezlipită de tatăl ei, care i-a făcut chiar şi cont pe facebook. Nu mai plânge după mama sa, cum făcea în primele zile când fusese despărţită de femeie.

Antiţa Bar (40 de ani), fostă grefieră la Curtea de Apel Oradea, se află în continuare internată la Spitalul Alexandru Obregia, cu diagnosticul de schizofrenie paranoidă. Cum era de aşteptat, aceasta nu a primit cu bucurie vestea că nu va mai avea custodia fetiţei. "Ea nici acum nu realizează în ce situaţie e, din cauza bolii, desigur. Ea tot cere să i se ducă fetiţa la spital, ceea ce e imposibil", ne-a mai spus Bugariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net