Sile Cămătaru a cerut o zi de libertate pentru a-şi vizita leii

Ultima actualizare:

Pentru că au venit în număr foarte mare, rudele interlopului nu au avut loc în sala de judecată, unde sperau să-l vadă în boxa acuzaţilor. De aici a pornit scandalul. Judecătorii au fost nevoiţi să-i dea afară, ceea ce i-a nemulţumit şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru calmarea spiritelor.

Cei care au avut „privilegiul" de a-l vedea, totuşi, pe Sile Cămătaru, l-au auzit cum le-a solicitat magistraţilor să-l lase în libertate măcar o zi, pentru a merge să viziteze leii luaţi de autorităţi de pe proprietatea fratelui său.

Animalele sălbatice, patru lei şi doi urşi, au fost duse la grădina zoologică din Bucov, în urmă cu o săptămână. Magistrații au amânat judecarea recursului pentru 12 martie, la cererea avocaţilor pentru pregătirea apărării.

Sile Cămătaru a fost arestat pe 23 februarie, ­într-un dosar privind eliberarea condiţionată a acestuia, în urma unei decizii a Judecătoriei Giurgiu necontestate de procurori, existând suspiciuni de corupţie în legătură cu modul în care a fost pus în libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net