Silviu Lung, fostul portar al naționalei, acuzat de ucidere din culpă

Ultima actualizare:

    Silviu Lung a cauzat în 2014 un grav accident de circulație
Silviu Lung a cauzat în 2014 un grav accident de circulație

Silviu Lung, fostul portar al naționalei și unul dintre simbolurile echipei de fotbal Universitatea Craiova, este acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporal. În 2014, el a fost implicat într-un grav accident rutier din cauza faptului că circula cu viteză pe ceață.

Conform Adevărul.ro, Silviu Lung (58 de ani) a cauzat pe 8 ianuarie 2014 un grav accident de circulație. Acesta mergea cu viteză deși vizibilitatea era scăzută din cauza ceței, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 41 de ania murit pe loc, iar cei doi frați ai săi au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Craiova. Accidentul s-a produs pe drumul European E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovan.

Din acest motiv, fostul portar a fost trimis în judecată sub acuzația de ucidere din culpă și vătămare corporală. Judecătoria Craiova a anunțat că se va pronunța în privința cazului pe data de 22 martie.

Silviu Lung a evoluat la echipa naţională a României de-a lungul a 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 şi la Campionatul Mondial din 1990. Ulterior, el a devenit antrenor, iar în prezent, Silviu Lung este antrenor la CS Universitatea Craiova.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net