Slujbă de Crăciun fără regi

simeon stalpnicul png

Castelul de la Săvârşin a prins viaţă în perioada Crăciunului. Sute de colindători şi oaspeţi au vizitat Familia Regală, reunită pe domeniul de la Săvârşin (judeţul Arad), pentru a petrece sărbătorile de iarnă. La Sfânta Liturghie ţinută la Biserica Ortodoxă, în prima zi de Crăciun au lipsit însă Regele Mihai (90 de ani) şi Regina Ana (88 de ani).

Majestatea Sa Regele Mihai împreună cu Principesa Moştenitoare Margareta şi Principesa Maria au plecat în prima zi de Crăciun în­tr-un tur prin Săvârşin, pentru a oferi cadouri familiilor nevoiaşe, aşa cum fac în fiecare an.

Castelul de la Săvârşin este iluminat cu mii de beculeţe pentru Sărbătorile din acest an

simeon stalpnicul png

Apoi, însă, majestatea Sa a preferat să rămână în Castelul Regal, alături de Regina Ana, care, conform preoţilor de la Săvârşin, nu s-a simţit bine.

Familia regală a fost colindată de o mulţime de copii

simeon stalpnicul png

Au sosit însă la biserică Principele Radu Duda, alături de Principesele Margareta şi Maria, care s-au rugat şi au ascultat slujba ţinută de preotul Cătălin Mădăluţă.

În Ajunul Crăciunului, la Castelul Săvârşin au venit colindători

simeon stalpnicul png

"De trei ani de când sunt eu preot aici nu a lipsit niciodată. Acum nu a venit pentru că Regina Ana este bolnavă. Păcat, pentru că e mai frumos, mai solemn, când este şi el aici. Oricum, suntem bucuroşi de ceilalţi oaspeţi ai Casei Regale", a spus preotul.

Purtătorul de cuvânt al Casei Regale nu a dorit să comenteze motivele pentru care Regele Mihai I a lipsit de la slujbă, afirmând doar că acesta a dorit să rămână la Castel.

Regina Ana s-a aşezat pe scaun  de oboseală

simeon stalpnicul png

Enoriaşii s-au strâns în număr mare la biserică şi pentru a-l vedea pe Rege. Ei au plecat uşor dezamăgiţi că Mihai I nu a ieşit din Castelul Regal, care se află la doar 500 de metri de biserică.

"Sper ca anul care va veni să fie mai uşor pentru ei. Trebuie să ne strângem împreună şi să ne iubim mai mult. Cred că asta e mesajul cel mai bun. Majestatea Sa va veni într-o altă zi la biserică", a declarat Principesa Margareta.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
bebelus prematur foto salvati copiii romania
Kelemen Hunor FOTO gov.ro
image
image
image
image
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna
vaccin pixabay