Şofer drogat, prins de poliţişti cu substanţe interzise în maşină


    Şoferul a fost oprit după ce a făcut o manevră periculoasă în traficFoto: Getty
Şoferul a fost oprit după ce a făcut o manevră periculoasă în traficFoto: Getty

Un bărbat de 33 de ani din Bucureşti a fost depistat de poliţiştii Brigăzii Rutiere şi acuzat de conducere sub influenţă substanţelor psihoactive. La controlul autoturismului au fost găsite 2 punguţe ce conţineau aproximativ 20 de grame de substanţe interzise.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere, care efectua un control de rutină la intersecţia bulevardului Mihai Bravu cu Calea Dudeşti, au oprit în trafic un conducător auto care a depăşit coloana de vehicule oprită la semafor. Şoferul a ignorat semnalul poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea pe bulevardul Camil Ressu, apoi pe stradă Râmnicu Sărat, unde a fost blocat de un echipaj al poliţiei. Conducătorului autoturismului i-au fost solicitate documentele personale şi ale autovehicului, moment în care din interior s-a simţit un miros înţepător, specific substanţelor psihoactive.


    Cele două punguţe au fost găsite de poliţişti sub scaunul şoferuluifoto: arhiva personală
Cele două punguţe au fost găsite de poliţişti sub scaunul şoferuluifoto: arhiva personală

La controlul autoturismului au fost descoperite sub scaunul conducătorului auto două punguţe ce conţineau aproximativ 20 de grame de substanţă vegetală. Persoană în cauza a fost condusă la I.N.M.L. în vederea recoltării de probe biologice apoi la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru deţinere de substanţe psihoactive şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţă substanţelor psihoactive. Cercetările sunt continuate de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care au preluat cazul. 

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia