Șoferul unui bolid de lux, surprins când scotea gunoaie cu roaba din mașină și le arunca pe stradă

Ultima actualizare:

    Șoferul unei mașini de lux a aruncat o mulțime de gunoaie pe stradăFoto: Direcția Poliția Locală Timișoara
Șoferul unei mașini de lux a aruncat o mulțime de gunoaie pe stradăFoto: Direcția Poliția Locală Timișoara

Scene ireale în Timișoara! Șoferul unei mașini de lux a fost surprins în timp ce scotea gunoaie cu roaba din autoturism și le arunca pe spațiul verde de pe marginea străzii.

Bărbatul în cauză a primit o amendă de 6.000 de lei și obligația de a strânge toată mizeria făcută. Cu aceeași sumă a fost amendat și un alt timișorean care a aruncat o mulțime de deșeuri pe marginea străzii, în fața unui imobil.

"Polițiștii locali au depistat și sancționat drastic, în cursul zilei de ieri, două persoane care au abandonat pe domeniul public deșeuri, ziua în amiaza mare, producând disconfort celorlalți cetățeni. În ambele situații s-a aplicat și somația să facă dovada ridicării deșeurilor de pe domeniul public. Poliția Locală Timișoara recomandă cetățenilor certați cu legea și cu bunul simț să nu mai arunce pe domeniul public gunoaie deoarece faptul că este weekend nu îi va scuti de amenzi”, a transmis luni, 26 iulie, Poliția Locală Timișoara.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net