Soția lui Dacian Cioloș susține că este discriminată pentru că nu s-a vaccinat: „Am aflat că sunt obligată să intru în carantină”

Ultima actualizare:

    Valerie Cioloș, soția lui Dacian CioloșFoto: Arhivă personală
Valerie Cioloș, soția lui Dacian CioloșFoto: Arhivă personală

Valerie Cioloș, soția liderului USR PLUS Dacian Cioloș, susține, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, că este discriminată din cauză că nu s-a vaccinat și trebuie să stea în carantină, la întoarcerea din Franța, țară pusă de CNSU pe lista roșie.

Valerie Cioloș a fost bolnava de COVID-19 în urmă cu trei luni și consideră că în prezent are suficienți anticorpi încât să nu transmită virusul. Aceasta este nemulțumită că i-a fost impus să stea în carantină, la întoarcerea sa din Franța.

„Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi vad parinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi...): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut în “roșu”- așa, de la o zi la alta. Ghinion! La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau. Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare? Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, a scris, pe Facebook, Valerie Cioloș.

Valerie Cioloș și Dacian Cioloș au avut ambii COVID-19. În 2020, într-o dezbatere la Digi 24, Dacian Cioloș a spus că nu se vaccinează până nu va avea „toate informațiile pertinente”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net