Soția lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate la omor în cazul crimelor din Caracal

image
Elena DincăFoto: a1.ro

Elena Dincă, soția lui Gheorghe Dincă, este cercetată pentru complicitate la omor, în dosarul Caracal. În cazul ei, cercetările sunt efectuate în rem, după o plângere depusă de mama Luizei Melencu, una din cele două adolescente pe care bărbatul a recunoscut că le-ar fi omorât.

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem şi pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracţională a numitei Dincă Elena, soţia inculpatului”, a declarat Felix Bănilă într-o conferință de presă. Șeful DIICOT a mai explicat că pe 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală pentru două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte, potrivit a1.ro. El a mai spus că prima sesizare a organelor de anchetă cu privire la dosarul Caracal a avut loc în 15 aprilie 2019, atunci când Iordache Stelian, bunicul Luizei Melencu a sunat la Poliția Dolj să reclame că nepoata sa de 19 ani a plecat de acasă, și nu s-a mai întors.

„Au fost ridicat toate fragmentele de oase!”

Felix Bănilă a explicat că procurorii DIICOT au verificat și toate conturile și au identificat bunurile mobile și imobile ale lui Gheorghe Dincă și ale familiei sale, care locuiește în Italia. Un cont BRD și cele patru autoturisme ale suspectului au fost indisponibilizate. 

„Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, în curtea locuinței (n.r. - lui Gheorghe Dincă) au fost găsite urmele arderii unui corp. (...) În urma cernerii conținutului butoiului, au fost ridicate toate fragmentele osoase, toate expunând urmele specifice expunerii la flăcări și la temperaturile ridicate””, a mai precizat șeful DIICOT. 

Citește și

Motivul pentru care Gheorghe Dincă a plâns în faţa anchetatorilor

Cazul Caracal, în presa internaţională. Ce ipoteze lansează jurnaliştii străini

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
livada de smochini este langa buzau jpg
festivalul dovleacului png
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png