SRI, urare original─â de Dragobete. Mesajul celor de la Serviciul Rom├ón de Informa╚Ťii a devenit viral

image
SRI a făcut o urare neobișnută de DragobeteSursă foto: Facebook SRI

De Dragobete, Serviciul Rom├ón de Informa╚Ťii a distribuit o urare care a devenit viral─â ├«n scurt timp. Nu este prima dat─â c├ónd pagina de Facebook a SRI se remarc─â prin micile glume f─âcute ├«n pragul diferitelor s─ârb─âtori.

Pe 24 februarie, de Dragobete, SRI a postat o fotografie care ilustreaz─â expresia ÔÇ×fluturi ├«n stomacÔÇŁ, sub forma radiografiei unei persoane. Continu─â astfel "tradi╚Ťia" reprezentat─â de publicarea unor mesaje amuzante ╚Öi ambigue, care fac referire at├ót la evenimentul din ziua respectiv─â, c├ót ╚Öi la diferite tr─âs─âturi ale activit─â╚Ťii institu╚Ťiei. Reac╚Ťiile internau╚Ťilor nu au ├«nt├órziat s─â apar─â, ei s-au ├«ntrecut ├«n comentarii la fel de comice precum postarea ini╚Ťial─â a celor de la SRI. 

Spre exemplu, ├«n 8 Martie, pe pagina de Facebook a institu╚Ťiei a fost publicat─â o urare inedit─â pentru femeile care ├«╚Öi s─ârb─âtoreau ziua: ÔÇŁSunte╚Ťi cele mai fidele detectoare de minciuniÔÇŁ. ╚śi de Cr─âciun, SRI a postat un mesaj amuzant: ÔÇŁS─ârb─âtori fericite tuturor curio╚ÖilorÔÇŁ. Mesajul este al─âturat unei fotografii ├«n care doi copii ├«l p├óndesc pe Mo╚Ö Cr─âciun. 

Istoria s─ârb─âtorii

De secole, Dragobetele era comparat cu o divinitate asem─ân─âtoare lui Cupidon din mitologia roman─â sau lui Eros din  mitologia greac─â. ├Än schimb, ├«n tradi╚Ťia popular─â din ╚Ťara noastr─â Dragobetele era cunoscut sub numele de "N─âvalnicul" , "Logodnicul p─âs─ârilor" ╚Öi Cap de prim─âvar─â, deoarece multe dintre tradi╚Ťiile specifice  acestei s─ârb─âtori populare se refer─â la ├«ndr─âgitul anotimp, prim─âvara. De asemenea, ├«n timp, Dragobetele a fost perceput ca un fl─âc─âu iub─âre╚Ť, chipe╚Ö ╚Öi n─âzdr─âvan ╚Öi , an de an, este s─ârb─âtorit mai ales ├«n Oltenia ╚Öi ├«n Vestul Munteniei ├«n data de 24 februarie.

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romani┼úa Iovan ┼či Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
FotoJet (5) jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iolanda anamaria babau jpg
calendar ortodox 2021 9 iulie sfantul sfintit mucenic pangratie episcopul taorminei png
whatsapp down 799948 jpeg
FotoJet (5) jpg
Regina Elizabeta la nunta fiului s─âu Charles cu Camilla Parker Bowles 2005. Foto Gettyimages
romanca rechin 2 png