Ştefan Duduianu, unul dintre cei mai căutaţi interlopi, s-a predat. El se află în arest

Ştefan Duduianu este unul dintre cei mai căutați interlopi din România, dar și unul dintre cei mai periculoși. El este acuzat, printre altele, de tâlhărie şi complicitate la şantaj într-un scandal în care au fost implicați și maneliști. Frații Duduianu - Ștefan și Florin - se află de multă vreme pe lista persoanelor căutate de Poliţia Română.

image

Ştefan Duduianu a fugit din România în Marea Britanie, anul trecut, împreună cu fratele său. În tot acest timp, Poliția Română l-a dat în urmărire, însă Interpolul nu a reușit să-i găsească pe infractori, scrie Adevărul

Însă, din motive numai de el cunoscute, Ștefan a decis să se predea. El a transmis, în seara zilei de 26 ianuarie, live momentul plecării sale din Marea Britanie, de pe aeroportul din Birmingham, susţinând că nu are de ce să se ascundă, pentru că este nevinovat.Prin urmare se pune la dispoziția autorităților care vor face lumină în acest caz. 

Ștefan Duduianu: „Sunt nevinovat”

 „Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpol-ul, toată lumea", a spus acesta.  „Dacă eu mă simţeam vinovat sau ştiam că am făcut ceva, nu mai îmi cumpăram bilet să vin acasă, să mă prezint singur. De asta am decis să vin acasă", a mai spus acesta.   

Ştefan Duduianu, împreună cu fratele său, Florin, au fugit în Anglia de mai bine de un an. Amândoi au fost daţi în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru tâlhărie şi şantaj.    

Pe Aeroportul Otopeni acesta a fost aşteptat de poliţişti care l-au dus în arest.   

Fratele lui este urmărit internațional

Florin Duduianu este în continuare urmărit internaţional. Cei doi fraţi sunt acuzaţi de tâlhărie şi şantaj.   Este vorba despre dosarul în care mai mulţi manelişti îi acuză pe membrii clanului Duduianu că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri sau le dădeau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi. Astfel de situaţii ar fi avut loc încă din anul 2015. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net