┼×tefan Duduianu, unul dintre cei mai c─âuta┼úi interlopi, s-a predat. El se afl─â ├«n arest

27 ianuarie 2022

┼×tefan Duduianu este unul dintre cei mai c─âuta╚Ťi interlopi din Rom├ónia, dar ╚Öi unul dintre cei mai periculo╚Öi. El este acuzat, printre altele, de t├ólh─ârie ┼či complicitate la ┼čantaj ├«ntr-un scandal ├«n care au fost implica╚Ťi ╚Öi maneli╚Öti. Fra╚Ťii Duduianu - ╚śtefan ╚Öi Florin - se afl─â de mult─â vreme pe lista persoanelor c─âutate de Poli┼úia Rom├ón─â.

image

┼×tefan Duduianu a fugit din Rom├ónia ├«n Marea Britanie, anul trecut, ├«mpreun─â cu fratele s─âu. ├Än tot acest timp, Poli╚Ťia Rom├ón─â l-a dat ├«n urm─ârire, ├«ns─â Interpolul nu a reu╚Öit s─â-i g─âseasc─â pe infractori, scrie Adev─ârul

├Äns─â, din motive numai de el cunoscute, ╚śtefan a decis s─â se predea. El a transmis, ├«n seara zilei de 26 ianuarie, live momentul plec─ârii sale din Marea Britanie, de pe aeroportul din Birmingham, sus┼úin├ónd c─â nu are de ce s─â se ascund─â, pentru c─â este nevinovat.Prin urmare se pune la dispozi╚Ťia autorit─â╚Ťilor care vor face lumin─â ├«n acest caz. 

╚śtefan Duduianu: ÔÇ×Sunt nevinovatÔÇŁ

 ÔÇ×M─â duc s─â-mi fac check-in ┼či de asta am f─âcut live-ul, s─â vad─â toat─â Poli┼úia Rom├ón─â. S─â vad─â c─â vin singur ┼či m─â predau. Interpol-ul, toat─â lumea", a spus acesta.  ÔÇ×Dac─â eu m─â sim┼úeam vinovat sau ┼čtiam c─â am f─âcut ceva, nu mai ├«mi cump─âram bilet s─â vin acas─â, s─â m─â prezint singur. De asta am decis s─â vin acas─â", a mai spus acesta.   

┼×tefan Duduianu, ├«mpreun─â cu fratele s─âu, Florin, au fugit ├«n Anglia de mai bine de un an. Am├óndoi au fost da┼úi ├«n urm─ârire, dup─â ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare ├«n lips─â pentru t├ólh─ârie ┼či ┼čantaj.    

Pe Aeroportul Otopeni acesta a fost a┼čteptat de poli┼úi┼čti care l-au dus ├«n arest.   

Fratele lui este urm─ârit interna╚Ťional

Florin Duduianu este ├«n continuare urm─ârit interna┼úional. Cei doi fra┼úi sunt acuza┼úi de t├ólh─ârie ┼či ┼čantaj.   Este vorba despre dosarul ├«n care mai mul┼úi maneli┼čti ├«i acuz─â pe membrii clanului Duduianu c─â i-ar fi obligat s─â c├ónte gratis la petreceri sau le d─âdeau bani pentru a se l─âuda, iar la final le luau banii ├«napoi. Astfel de situa┼úii ar fi avut loc ├«nc─â din anul 2015. 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg