Ştefan Mandachi a organizat protest de Ziua Unirii, pentru Autostrada Moldovei

Ultima actualizare:
Ştefan Mandachi a scris că, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, va fi "la datorie" în zona singurului metru de autostradă construit în zona Moldovei
Ştefan Mandachi a scris că, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, va fi "la datorie" în zona singurului metru de autostradă construit în zona Moldovei

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit din banii lui singurul metru de autostradă în Moldova, a organizat un protest astăzi, 24 ianuarie, de Ziua Unirii. Toți cei care îl urmăresc pe Internet au fost invitați să vină și să ceară guvernanților începerea autostrăzii care ar lega Moldova de restul țării.

Omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi a organziat pentru astăzi, 24 ianuarie, un protest, în localitatea Cumpărătura, nemulţumit că "peticul de beton" pe care l-a făcut pe câmp a rămas singura autostradă din zona Moldovei, scrie news.ro.

Ştefan Mandachi a scris pe Facebook că, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, va fi "la datorie" în zona singurului metru de autostradă construit în zona Moldovei, el arătându-se revoltat că noul guvern a început deja veşnicele amăgiri privind construcţia de autostrăzi.


    Ştefan Mandachi a scris că, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, va fi
Ştefan Mandachi a scris că, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, va fi

"De ce merg acolo (la Cumpărătura – n.r.)? E foarte simplu: am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăţi cu privire la autostrada de la noi şi m-a pus pe silent. Poate îşi imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova… Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt şi nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei (cea mai săracă regiune a României). Probabil că de la Bucureşti nu se vede suficient de clar borna kilometrică de la metrul de autostradă, aşa că m-am gândit ca vineri să facem borna… UN PICUŢ MAI VIZIBILĂ", scrie omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi.

Ştefan Mandachi a construit singurul metru de autostrad din Moldova

Ştefan Mandachi spune că la protestul de vineri, programat la ora 15.00, nu se vor face hore patriotice, ci "doar ne întrebăm retoric ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că după 162 ani, Moldova e conectată cu Ţara Românească prin aceeaşi reţea de drumuri ca-n 1859".

Pe pagina de Facebook care anunţă evenimentul se arată că Moldova este izolată şi ignorată şi că oamenii au început să-şi piardă răbdarea.

"Murim pe capete pe şosele şi rămânem abandonaţi şi fără investiţii. Vrem autostrada promisă! Vrem autostrada Moldovei, nu Autostrada scuzelor. Fapte, nu gargara cu scuze şi amânări! Deja au început veşnicele amăgiri. Aceleaşi acuze şi motivaţii", susţin iniţiatorii acţiunii, respectiv Ştefan Mandachi şi comunitatea România vrea Autostrăzi.

Până joi seară, aproape o mie de persoane s-au arătat interesate să participe la eveniment.

Citește și:

Primul metru de autostradă din Moldova. La ora 15.00, timp de 15 minute va fi protest național

Singurul metru de autostradă din Moldova a fost prădat

image
image
image
image
image
image
gandaci de bucatarie freepik jpg
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg
bread 2178874 1280 jpg
autumn 1758194 1280 jpg