Strivită de tramvai, pe zebră!

Ultima actualizare:

    Lorena vorbea  la telefon şi nu  a observat  tramvaiul
Lorena vorbea la telefon şi nu a observat tramvaiul

Era nerăbdătoare să ajungă la şcoală, la cursurile de dans. Pentru Lorena era programul preferat al săptămânii. A traversat grăbită strada din faţa şcolii, dar nu a mai ajuns la dansuri. Vatmanul unui tramvai a omorât-o pe trecerea de pietoni.

Lorena Şopterean era elevă în clasa a VIII-a la şcoala generală nr. 12 din Timişoara. La 14 ani, iubea dansul şi urma cursuri cu un profesor din şcoală.

Marţi, se grăbea să nu întârzie. A traversat strada pe la trecerea de pietoni, dar era neatentă. Vorbea la telefonul mobil. Nu a apucat să vadă că din dreapta ei gonea, după cum povestesc martorii, tramvaiul nr.2. Vatmanul a izbit-o, în plin, pe Lorena şi i-a târât trupul mai bine de 20 de metri.

«Accidentul a avut loc sub ochii mei. Vat­­manul tramvaiului gonea. E îngrozitor» (Florin Ielezoglu, profesor de dans)

Întreaga scenă s-a petrecut în faţa şcolii, sub ochii îngroziţi ai colegilor de clasă şi a privirii neputincioase a profesorului de dans. Medicii au ajuns în scurt timp la locul tragediei, dar nu au mai putut face nimic pentru Lorena.

Mediacenter
Mediacenter

Trupul ei fusese strivit şi prins sub garnitură. Ajunsă într-un suflu la locul accidentului, mama Lorenei, care locuieşte la câteva minute de şcoală, a leşinat când şi-a văzut fata tăiată de tramvai şi prinsă între roţi. O dâră de sânge se întindea pe o lungime de zeci de metri de-a lungul şinei de tramvai.

„Mama Lorenei e în spital şi nu se poate mişca. Medicii au spus că este grav. Nu îşi poate reveni. Plânge încontinuu", a spus Daniela Şopterean, mătuşa elevei care a murit.

Pompierii au intervenit şi au scos trupul neînsufleţit al tinerei de sub tramvai. Între timp, poliţiştii au demarat ancheta în acest caz şi îl cercetează pe vatman în stare de libertate. Acestuia i s-au luat probe de sânge şi s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice. El este cercetat pentru ucidere din culpă.

Click AICI pentru mai multe imagini.


    Mediacenter
Mediacenter

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net