Tânăr reţinut pentru şantaj după ce a primit taxă de protecţie de 350 de euro şi o maşină


    Bărbatul a fost reţinut, fiind cercetat pentru şantaj, şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă
Bărbatul a fost reţinut, fiind cercetat pentru şantaj, şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă

Un tânăr de 24 de ani din Deva a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a primit, drept taxă de protecție, 350 de euro şi o maşină de la un bărbat pe care l-a minţit că este căutat de persoane care vor să îi agreseze pe el şi pe familia sa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, Poliţia din Deva a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 27 de ani din municipiu că este victima unui bărbat care susţine că îl protejează de bătăuşi, solicitându-i bani, scrie Mediafax.

"Victima a povestit că în zilele de 11 octombrie şi 14 octombrie, prin constrângere şi ameninţare cu acte de violenţă asupra sa şi a membrilor familiei, a dat unei persoane 350 de euro şi un autoturism în valoare de 2.500 de euro. În cursul zilei de miercuri, a fost contactat din nou de către respectiva persoană, pe care o cunoaşte după poreclă, pentru a-i mai da suma de 2.000 de euro. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au organizat o acţiune de prindere în flagrant, în urma căreia a fost identificat şi reţinut suspectul în cauză. Acesta este un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Deva", a declarat Niţu, potrivit sursei citate mai sus.

Victima le-a povestit poliţiştilor că bărbatul care i-a promis protecţie i-a spus că un grup de bărbaţi intenţionează să îi agreseze pe el şi familia lui, însă el îl poate ajuta în schimbul unei sume importante de bani. În timpul anchetei s-a stabilit că bărbatul minţise pentru a face rost de bani.

Bărbatul a fost reţinut, fiind cercetat pentru şantaj, şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
hd wallpaper 4927258 1920 jpg
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg