Tatăl lui Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu, răpus de durere la un an după tragedie: „Încă îl mai așteptăm acasă”

Astăzi, 19 august 2024, se împlinește un an de la tragedia prin care doi tineri și-au pierdut viața. Vlad Pascu a fost cel care i-a omorât pe Sebi și Roberta, care erau un exemplu pentru cei din jur. Familiile lor sunt însă îndurerate și consideră că nu se va face dreptate pentru copiii lor. 

Valentin Olariu / foto: Captură YouTube
Valentin Olariu / foto: Captură YouTube

Tatăl lui Sebastian Olariu a declarat faptul că nu mai are nicio speranță că Vlad Pascu, șoferul drogat care i-a ucis fiul, va primi pedeapsa pe care o merită. 

Valentin Olariu: „Va primi o pedeapsă foarte mică”

În urmă cu fix un an, la ora 5 dimineața, Vlad Pascu spulbera cu mașina un grup de tineri în localitatea 2 Mai, din Constanța, rezultând decesul a doi dintre ei, Sebi și Roberta, care pe loc și-au dat ultima suflare. 

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, declară acum, când procesul criminalului fiului său se află la final, faptul că și-a pierdut orice urmă de speranță și crede că Vlad Pascu va primi, la final, o pedeapsă extrem de mică. 

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi, suntem la 1 an de la moartea lui Sebi - procesul tot tărăgăne pentru că oamenii cu bani au întâietate. Nu mai nicio speranță că se va rezolva ceva în acest caz, 100% că sigur Vlad Pascu va primi o pedeapsă foarte mică, suntem distruși, la un an de zile încă îl mai așteptăm acasă”, a fost mesajul transmis de tatăl lui Sebastian, în timp ce se afla în Biserică pentru a comemora un an de la tragedia care i-a curmat viața copilului său. 

Vlad Pascu avea în sânge mai multe tipuri de droguri

Nu cu mult timp înainte de a comite oribilul accident, autorul fusese oprit în trafic de Poliție de două ori. Agenții respectivi au declarat că atunci când a fost tras pe dreapta Vlad Pascu „nu prezenta semne specifice consumului de substanțe psihoactive”, însă expertiza psihologică a dovedit contrariul: acesta avea în sânge mai multe tipuri de droguri. 

  „Cea mai importantă chestiune din tragedia 2 Mai nu are de-a face cu drogurile, cu tineri din familii bogate, cu iluminatul public - are de-a face cu corupția și/sau incompetența din structurile de forță din Poliția Română. Lăsând la o parte istoria lui Vlad Pascu, combinațiile cu dealeri, singurii care puteau să oprească și au avut toate resursele la dispoziție să oprească tragedia din noaptea respectivă a fost Poliția Română, de 2 ori (...) Corupția a jucat rolurile principale acolo”, a declarat Vlad Zaha, expert în criminologie, pentru Digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net