Sântimbru, tragdie la indigo cu 2 Mai. Cine sunt tinerii uciși de șoferul de 19 ani cu alcoolemie de peste 1 la mie

Ultima actualizare:

Încă o tragedie care seamănă izbitor cu cea provocată de Vlad Pascu la 2 Mai, a avut loc în dimineața zilei de 27 august. Trei tineri au fost secerați de mașina unui tânăr de 19 ani, care obținuse permisul de conducere în urmă cu câteva luni, iar autoritățile au stabilit că băuse bine înainte de a se urca la volan. Cei trei tineri luați în plin de șoferul beat nu au avut nicio șansă.

Foto: Captura video Alba 24
Foto: Captura video Alba 24

Cine sunt tinerii uciși de șoferul beat

Alte trei familii nenorocite de încă un tânăr de 19 ani, după tragedia de la 2 Mai. Copiii lor, trei tineri la început de viață au fost uciși în nopatea de sâmbătă spre duminică. Cei trei făceau parte dintr-un grup de șase persoane care se întorceau de la un club din Alba Iulia și mergeau spre casă pe marginea drumului. La un moment dat, cei trei ar fi vrut să intre la benzinărie. A fost momentul în care șoferul i-a lovit în plin cu mașina. S-a întâmplat în jurul orei 3.30. Viețile celor trei tineri au fost curmate într-o secundă.

Foto: Alba 24
Foto: Alba 24

Cei trei tineri care au murit sunt Bogdan Stinea un tânăr de 17 ani, Patrick Adrian un tânăr de 25 de ani, și Daniel Doru un tânăr de 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică, scrie Alba 24.

„I-a tăiat ca trenul”

La fața locului au ajuns rudele celor trei băieți, care la impact au fost aruncați la zeci d emetri distanță unul de altul. Mașina s-a oprit în câmp, iar fratele unneia dintre victime spune că avea o viteză de 200 dekm la oră. Cu certitudine acest lucru va fi stabilit de anchetatori.

Tatăl lui Daniel spune că șoferul nu ar fi frânat, pe carosabil nefiind nicio urmă de frânare. El spune că mașina i-a lovit pe tineri în plin: ”I-a tăiat ca trenul” a spus bărbatul. Video AICI. Vă avertizăm că sunt imagini cu puternic imapct emoțional.  

Cine este șoferul care a provocat tragedia de la Sântimbru

Șoferul care a provocat tragedia de la Sântimbru are 19 ani. Se numește Palco Eduard Norbert și avea permisul de conducere din decembrie 2022.

image

În urma testării a reieșit că șoferul avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest a rezultat că tânărul nu se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, momentan fiind la IPJ Alba. În cursul zilei de luni, 28 august va fi prezentat în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net