Te distrezi perfect şi cu 120 de lei, şi cu 25 de lei

Ultima actualizare:

    Atunci când nu pleacă  din oraş, Laura (24 de ani –  în prim plan) şi Livia  (20 de ani) vin des  la piscina Ambasad’Or
Atunci când nu pleacă din oraş, Laura (24 de ani – în prim plan) şi Livia (20 de ani) vin des la piscina Ambasad’Or

E loc sub soare pentru toată lumea! În funcţie de buget, românii care nu au părăsit Capitala de Rusalii, au căutat distracţia la ştrandurile publice, cu mici şi bere din belşug, ori la piscinele de fiţe cu domnişoare focoase, cocktailuri scumpe şi DJ cu renume. În ambele variante au ieşit în câştig, căci ieri au fost 32 de grade Celsius.

Bani să ai, că de distrat, te distrezi oriunde! Ştrandul public sau piscina privată, toate au fost pline ieri. Pentru cei care preferă confortul, cluburile de fiţe au reprezentat cea mai bună alternativă.

Cu maşina de zeci de mii de euro în parcare şi genţile scumpe pe umăr, ei au făcut coadă să se răcorească în piscinele private. Aici la modă sunt cocktailurile şi băuturile fine, iar salatele sunt printre cele mai ieftine platouri din meniu.

Apa curată ca lacrima şi confortul piscinelor de fiţe au fost ca un magnet pentru românii care au dispus de un buget mai mare

simeon stalpnicul png

„Pentru confortul nostru nu ni se pare scump. Este 30 de lei şezlongul în timpul săptămânii şi 50 de lei în weekend. Cu 120 de lei de persoană te distrezi mai mult decât ok", ne mărturisesc Laura şi Livia, două tinere întinse la soare la piscina complexului Ambasad'Or din Otopeni.

La ştrandul Dâmboviţa din cartierul Crângaşi lucrurile stau altfel. Aici, intrarea este 15 lei în weekend, dar fiindcă ieri a fost sărbătoare şi preţurile s-au aliniat nevoilor de bălăceală ale tinerilor.

Daniel, Raluca şi Radu au cheltuit ieri, împreună, 80 de lei la ştrandul din Crângaşi

simeon stalpnicul png

Au plătit mai mult pentru intrare, dar au cheltuit mai puţin pe răcoritoare. „Apa e curată, ne răcorim cu o bere-două şi gustăm câte un mic-doi. Am cheltuit 25 de lei de persoană şi, cred eu, a meritat. Nu venim în fiecare zi la scăldat", ne-a spus Radu Buzoianu (22 de ani), un tânăr care şi-a petrecut ziua de ieri la plajă cu prietenii.

Piscina Ambasad'Or

Bilet intrare: 30-50 lei Somon Fumee cu cremă de brânză: 30 leiPizza Diavola: 26 leiCocktail: 34 leiBere Peroni (330 ml): 15 leiApă plată (330 ml): 10 leiSucuri (330 ml): 10 leiFresh portocale (250 ml):18 lei

Ştrandul Dâmboviţa

Bilet intrare: 15 leiŞezlong: 10 lei/ziMititei: 2,5 leiBere la pahar: 4,5 leiBere la doză: 5 leiSucuri: 6 lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net