Te plimbi cu trenul prin Europa la preț redus. Oferta, valabilă până la 31 martie

Ultima actualizare:

     Reducerile la bilete vizează călătoriile cu trenul în 33 de state europene. Dacă ajung la Paris, te poti bucura de imaginea Turnului EiffelFoto: Shutterstock
Reducerile la bilete vizează călătoriile cu trenul în 33 de state europene. Dacă ajung la Paris, te poti bucura de imaginea Turnului EiffelFoto: Shutterstock

Vine vara și ai de gând să pleci în vacanță peste hotare? CFR Călători vine cu o ofertă legată de biletele a tren în Europa. Dacă le cumperi până la 31 martie, le găsești reduse cu 20% și le poți folosi până la finalul lunii iunie.

Pentru călătoria cu trenul în Europa, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass. Aceasta vine cu reduceri de 20%, în perioada 1-31 martie, pentru ambele variante ale ofertei: Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass.

Ce este oferta Interrail Pass pusă la dispoziție de CFR Călători

Ofertele promoţionale sunt puse în vânzare până la data de 31 martie, având prima zi de valabilitate 1 martie, iar ultima zi 30 iunie.

Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Oferta Interrail Pass, călătorii nelimitate în 33 de state europene

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene (click aici tarife preț promoțional Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (click aici tarife preț promoțional Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 20% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Unde se vinde oferta Interrail Pass 

Detalii despre tarife preț întreg și alte informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Interrail și pe  http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători - staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search. 

Citește și: 

Vacanţă cu trenul în Europa de la 159 de euro - FOTO/VIDEO

Iată cât te costă să faci Europa cu trenul! CFR introduce din 9 decembrie oferte speciale

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net