Teatru cu p─âpu┼či, la Cluj-Napoca

12 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png

S├ómb─ât─â, 19 noiembrie, de la ora 11, Teatrul Puck din Cluj-Napoca invit─â copiii de peste 4 ani la spectacolul ÔÇ×Mimor├│zartÔÇŁ. Acesta este compus din zece scene cu p─âpu┼či ├«n care actorii folosesc tehnici diferite de m├ónuire.

 Este un spectacol non-verbal, cu pove┼čti inspirate din picturile spaniolului Joan Mir├│ ┼či muzica austriacului Wolfgang Amadeus Mozart. Personajele sunt c─âl─âtori, clovni, iar Mimor├│zart este ÔÇ×o lume ├«n care fantezia noastr─â poate zburda liberÔÇŁ. Pre┼úul unui bilet este de 10 lei.  

Monica Davidescu ┼či Aurelian Temi┼čan, ├«mpreun─â ├«ntr-o nou─â comedie

simeon stalpnicul png

Cea mai nou─â produc┼úie a Teatrului Elisabeta, ÔÇť├Änc─â nu, dar o s─â fieÔÇŽÔÇŁ, este o comedie ├«n care intrigile amoroase dau na┼čtere unor situa┼úii comice irezistibile. Premiera oficial─â are loc s├ómb─ât─â, 19 noiembrie, de la ora 19.00, ┼či aduce pe aceea┼či scen─â actori de renume precum Aurelian Temi┼čan, Monica Davidescu, Bogdan Stanoevici, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir etc. De la bun ├«nceput, spectatorii sunt introdu┼či ├«n spa┼úiul exclusivist al unui salon de bl─ânuri de lux din Londra. Aici, Gilbert, proprietarul salonului, pune la cale o tranzac┼úie bucluca┼č─â pentru a-┼či impresiona amanta, f─âr─â a-i da, ├«ns─â, nimic de b─ânuit so┼úului. Situa┼úia se complic─â rapid, iar comicul de situa┼úie nu ├«nt├órzie s─â apar─â.

Mircea Vintilă, concert de toamnă

simeon stalpnicul png

Pe 18 noiembrie, de la ora 22:30, Mircea Vintil─â revine pe scena Hard Rock Cafe pentru al patrulea an consecutiv, ├«ntr-un concert devenit un simbol al toamnei bucure╚Ötene. ┬źCavalerul rimelor cu t├ólc┬╗, acompaniat de trupa Brambura, v─â invit─â s─â petrece┼úi ├«mpreun─â o sear─â plin─â de umor, de vorbe me┼čte┼čugite, muzic─â bun─â ┼či refrene care ne vin ├«n minte la tot pasul. ÔÇ×MirunaÔÇŁ, ÔÇ×Popa NanÔÇŁ, ÔÇ×Hanul lui ManucÔÇŁ, ÔÇ×Adio, deci pe cur├óndÔÇŁ sunt numai c├óteva dintre motivele care v─â vor face s─â z├ómbi┼úi, s─â c├ónta┼úi, s─â fi┼úi melancolici ┼či s─â visa┼úi la timpurile c├ónd toate erau la locul lor. Biletele cost─â 40, 60 sau 100 de lei.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta