Teatru cu păpuşi, la Cluj-Napoca

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 11, Teatrul Puck din Cluj-Napoca invită copiii de peste 4 ani la spectacolul „Mimorózart”. Acesta este compus din zece scene cu păpuşi în care actorii folosesc tehnici diferite de mânuire.

 Este un spectacol non-verbal, cu poveşti inspirate din picturile spaniolului Joan Miró şi muzica austriacului Wolfgang Amadeus Mozart. Personajele sunt călători, clovni, iar Mimorózart este „o lume în care fantezia noastră poate zburda liber”. Preţul unui bilet este de 10 lei.  

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, împreună într-o nouă comedie

simeon stalpnicul png

Cea mai nouă producţie a Teatrului Elisabeta, “Încă nu, dar o să fie…”, este o comedie în care intrigile amoroase dau naştere unor situaţii comice irezistibile. Premiera oficială are loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 19.00, şi aduce pe aceeaşi scenă actori de renume precum Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Bogdan Stanoevici, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir etc. De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici, Gilbert, proprietarul salonului, pune la cale o tranzacţie buclucaşă pentru a-şi impresiona amanta, fără a-i da, însă, nimic de bănuit soţului. Situaţia se complică rapid, iar comicul de situaţie nu întârzie să apară.

Mircea Vintilă, concert de toamnă

simeon stalpnicul png

Pe 18 noiembrie, de la ora 22:30, Mircea Vintilă revine pe scena Hard Rock Cafe pentru al patrulea an consecutiv, într-un concert devenit un simbol al toamnei bucureștene. «Cavalerul rimelor cu tâlc», acompaniat de trupa Brambura, vă invită să petreceţi împreună o seară plină de umor, de vorbe meşteşugite, muzică bună şi refrene care ne vin în minte la tot pasul. „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând” sunt numai câteva dintre motivele care vă vor face să zâmbiţi, să cântaţi, să fiţi melancolici şi să visaţi la timpurile când toate erau la locul lor. Biletele costă 40, 60 sau 100 de lei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net