Ți-ai făcut încălzirea? Duminică alergăm pentru copiii bolnavi

simeon stalpnicul png
Vor fi două curse, una de cros și una de semimaraton

├Än acest sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â bucure╚Ötenii au ocazia s─â alerge pentru s─ân─âtatea lor, dar ╚Öi pentru cea a copiilor bolnavi. Duminic─â, ├«n p─âdurea B─âneasa sunt a╚Ötepta╚Ťi to╚Ťi cei care au sufletul mare ╚Öi un dor nebun de a evada din agita╚Ťia ora╚Öului. B─âneasa Forest Run, cea mai popular─â curs─â de alergare pentru amatori, ├«ncepe la ora 9.30.

Alerg─âtorii amatori din Bucure╚Öti ╚Öi din ├«mprejurimi vor avea o misiune dubl─â ├«n acest an la evenimentul sportiv care se desf─â╚Öoar─â ├«n inima p─âdurii B─âneasa. Mai ├«nt├ói, ei trebuie s─â ├«ncerce s─â termine cursa de semimaraton (21 km) ├«n cel mult trei ore. Apoi s─â sprijine prin participarea lor demersul nobil al MagiCamp, care st├ónge fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Cei mai mul╚Ťi dintre ei au f─âcut deja dona╚Ťii, pe site-ul baneasaforestrun.ro. Cei care nu au apucat s─â doneze pe site pot face acest lucru la fa╚Ťa locului. De asemenea, sus╚Ťin─âtorii pot face dona╚Ťii ├«n acela╚Öi scop la eveniment.

ÔÇ×Pentru noi, prima edi╚Ťie a B─âneasa Forest Run a ├«nsemnat o provocare, un nou ├«nceput, care are semne foarte bune. Toate locurile disponibile au fost ocupate ╚Öi sper─âm ca alerg─âtorii s─â se bucure de momente frumoase, s─â alerge bine ├«n p─âdurea care arat─â senza╚Ťional ├«n aceast─â perioad─â, iar pe sus╚Ťin─âtori ├«i a╚Ötept─âm ├«n zona de start/finish a evenimentului. Le garant─âm c─â nu se vor plictisi!ÔÇŁ, a declarat organizatorul cursei B─âneasa Forest Run, Theodor Manolache.

Conform organizatorilor, la eveniment sunt a╚Ötepta╚Ťi to╚Ťi cei care doresc s─â aib─â parte de o alergare pl─âcut─â, de momente de socializare cu ceilal╚Ťi alerg─âtori, pentru c─â B─âneasa Forest Run este un moment ├«n care ne bucur─âm de mi╚Öcare al─âturi de cei dragi.

Copiii sunt ╚Öi ei bineveni╚Ťi la curs─â, ├«n zona de start/finish fiind preg─âtite activit─â╚Ťi pentru ei: face-painting, pictur─â 3D ╚Öi un moment artistic sus╚Ťinut de prietenii de la MagiCamp, cauza social─â sus╚Ťinut─â ├«n exclusivitate de c─âtre B─âneasa Forest Run.

ÔÇ×Am sprijinit activitatea MagiCamp ├«nc─â din 2016, drept urmare sunt foarte bucuros c─â putem face acela╚Öi lucru ╚Öi prin intermediul cursei B─âneasa Forest Run, ├«nc─â de la prima edi╚Ťie. E bine ca aceste evenimente care aduc bucurie, satisfac╚Ťie ╚Öi un plus de s─ân─âtate pentru participan╚Ťi s─â ├«ncerce s─â contribuie ╚Öi s─â mobilizeze oamenii spre a da mai departe ╚Öi celor care nu sunt la fel de noroco╚ÖiÔÇŁ, a mai spus  Theodor Manolache.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
regina letizia (5) jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
carrie si boris johnson
image
image
image
image
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg