Ţi se rupe sufletul! Ce spune fiica lui Adrian Iovan despre relaţia cu tatăl ei

CLIIMA20140124 0136 1 jpeg
Irina, fiica lui Adrian Iovan, în lacrimi la înmormântarea tatălui ei (Foto: Sever Gheorghe)

Irina Iovan, fiica lui Adrian Iovan, pilotul care a murti în tragicul accident aviatic din Apuseni, a povestit ce fel de relaţie avea cu tatăl ei.

Într-un interviu pentru Romania TV, Irina Iovan a spus că îl consideră pe Adrian Iovan un om extraordinar dar a refuzat să comenteze felul în care au acţionat autorităţile în privinţa salvării victimelor accidentului aviatic.

«Tatăl meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tată minunat până în ultima clipă, până la sfârşit. Relaţia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere.

Un om care a ştiut să îşi trăiască viaţa intens. A fost un om cu coloană vertebrală, foarte drept şi just, astfel că uneori putea să pară dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoană care a ştiut să îşi arate dragostea faţă de oameni tot timpul», a spus ea la Romania TV.

Întrebată cum comentează modul în care au organizat autorităţile acţiunile de căutare şi salvare ale victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Irina Iovan a evitat să dea un răspuns. "Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund. Sunt convinsă că ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente şi pertinente, mult mai mult decât o părere de-a mea, care nu cred că poate fi suficient de bună, pentru că sunt fiica lui", a conchis aceasta.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
Lukasenko primit de Putin la Soci FOTO EPA EFE jpg
toamna copaci frunze galbene shutterstock
image
image
image
image
Loredana Zainea (sursa FOTO Facebook)
Marian Gaspar webp
metode de contracepție
taifun filipine jpeg
cub gheorghe dinică monica melencu png
reconstituire crime caracal dinca anchetatori jpeg