Trebuie să ai 2 metri ca să ajungi la bancomat!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În centrul Timişoarei a apărut de două săptămâni, un bancomat la care oamenii nu ajung prea uşor. Este montat la o înălţime de 2 metri de sol, aşa încât este nevoie de o scară pe care să urci sau de un prieten care să te ajute să ajungi la el. Asta dacă nu ai o înălţime de 2,07 m precum baschetbalistul Ghiţă Mureşan.

Bancomatul din Piaţa Badea Cârţan a atras atenţia timişorenilor. Aparatul se află la o distanţă apreciabilă de pământ, astfel că este practic inutil pentru oamenii obişnuiţi.

Tânăra s-a chinuit să-şi găsească un punct de sprijin pentru a urca la ATM

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Unii se amuză, alţii spun că este bătaie de joc. Cei de la Profi susţin că în urmă cu aproximativ două săptămâni exista o scară de acces spre bancomat, iar cei care doreau să îşi scoată bani de pe card o puteau face cu uşurinţă, dar din nefericire respectivul suport a dispărut.

"Acolo a existat o rampă de acces, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Există un plan de relocare a bancomatului. Acesta se va muta în interiorul centrului comercial. Acum chiar suntem în curs de relocare, iar procesul va dura probabil o zi, două. Nu avea nici un rost să scoatem bancomatul şi să lăsăm gaură în zid", a spus Ionuţ Stanimir, şeful Departamentului de Comunicare Extern al BCR.

După efortul depus a reuşit să retragă bani de pe card

simeon stalpnicul png

Presa locală a relatat despre bancomatul „suspendat". Astfel că, dacă ieri dimineaţă bancomatul era încă în funcţiune pentru uriaşi, după-amiază, cei care se ocupă de reamenajări, au început lucrările de mutare. Au acoperit ATM-ul cu o placă, astfel că uriaşii vor fi nevoiţi să se obişnuiască cu un bancomat normal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net