Trei persoane împuşcate în zona staţiei de metrou Lujerului din Capitală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alertă în Bucureşti! Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi în cartierul Militari din Capitală, în zona staţiei de metrou Lujerului.

UPDATE. Tânăra împuşcată în cap şi-a pierdut ochiul şi ar fi fost la un pas să moară, a declarat pentru Mediafax Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală. "Putea să moară, categoric", a spus Pop, precizând că exista posibilitatea ca proiectilul să intre în creier şi s-o omoare pe loc pe victimă.

UPDATE. Femeia în vârstă de 23 de ani, rănită la ochi, şi un bărbat rănit la gât, în urma atacului armat din Militari au fost transportaţi la Spitalul Universitar, iar cealaltă victimă, un bărbat cu o plagă în abdomen, a fost transportată la Spitalul Elias, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Bogdan Opriţa.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a precizat că femeia are o plagă împuşcată în dreptul ochiului, cu posibilitatea afectării globului ocular.

UPDATE. Potrivit Mediafax, Cele trei victime şi autorul atacului se cunoşteau şi chiar locuiau în acelaşi bloc, ei luându-se la ceartă în timp ce stăteau la coadă în supermarket şi continuând afară, când unul dintre ei a scos un pistol cu bile şi a tras în ceilalţi.

UPDATE. Reprezentantul Poliţiei de la faţa locului a declarat pentru presă că nu a fost vorba de o reglare de conturi ci de „un conflict spontan între două doamne". Se pare că arma folosită a fost un pistol cu bile. Martorii spun că cel puţin un bărbat cu armă a intervenit în conflict.

Atacatorul a fugit de la faţa locului.

În jurul orei 17.57 a fost făcut un apel la 112 prin care s-a anunţat că în apropierea complexului comercial Cora din cartierul Militari din Capitală a avut loc un conflict violent, în urma căruia mai multe persoane ar fi fost rănite cu o armă de foc.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile a precizat că este vorba de doi bărbaţi şi o femeie, atacul având loc pe Bulevardul Iuliu Maniu, în zona Cora Militari.

Incidentul s-a petrecut în faţa unui centru comecial (Foto: Adevarul)

simeon stalpnicul png

Coordonatorul SMURD bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a spus că cele trei victime sunt conştiente. La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD şi o alta a Serviciului de Ambulanţă.

Una dintre victime este o tânără de 23 de ani care a fost împuşcată în cap. A fost transportată la spital, dar se află în stare gravă, informează România TV.

"A împuşcat o fată cu pistolul în ochi. Este cineva cunoscut din cartier, băiatul lui Toma. Este cunscut ca interlop în cartier. A mai avut probleme cu legea. Cine stă în cartier îl cunoaşte. Am auzit cel puţin trei focuri", a declarat un martor pentru România TV.

Bărbaţii răniţi au 36 şi, respectiv, 65 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net