Trusa de urgenţă: şase obiecte pe care trebuie să le ai obligatoriu în casă

Ultima actualizare:

Becuri Niciodată nu poţi să ştii când se arde un bec din casă. Iar dacă se întâmplă într-un moment când nu ai cum să mergi la magazin să cumperi unul nou, seara ta va fi compromisă. E foarte deranjant să bâjbâi pe întuneric prin baie sau bucătărie.

LanternăO pană de curent în cartier te poate lăsa pe întuneric ore în şir. Într-o asemenea situaţie, poţi lumina casa cu lumânări sau cu o lanternă mare, pe care să o aşezi cât mai aproape de tavan: pe rafturile de sus ale unui dulap sau pe bibliotecă.

Siguranţe pentru panoul electricAi pus în funcţiune maşina de spălat şi s-au ars siguranţele de la panoul electric. Ce te faci? Trebuie să schimbi siguranţele cu unele noi, aşa că este bine să ai câteva de rezervă. Niciodată nu se ştie!

ExtinctorÎn orice locuinţă trebuie să existe şi un dispozitiv de stins incendii. De exemplu, oricând poate lua foc, de la flacăra aragazului, perdeaua. Mai mult, incendiul poate izbucni şi de la o cratiţă uitată pe plită sau de la un prosop pe care îl ţii neglijent prea aproape de flacără.

SuperglueEste dimineaţă, iar în două ore trebuie să pleci la serviciu. Ghinion! Tocmai ce-ai observat că s-a dezlipit talpa de la cizmă. Ce-i de făcut? Nu ai timp să te duci la magazin să cumperi altă pereche de încălţăminte, aşa că poţi lipi talpa, provizoriu, cu superglue.

Trusa de sculeEste obligatoriu să ai în casă o trusă de scule. Aceasta trebuie să conţină un ciocan, şurubelniţe, un cutter, un patent, cleşti, câlţi, creion electric, o ruletă, câteva chei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net